Neurologie

Șef Lucrări Dr. Gabriela Mihăilescu

Arii de expertiză:

Neurologie

tulburările de mișcare,scleroza multiplă,boala Parkinson

Program consultatii:

Acest medic nu are un program afisat

Alți medici Neurologie

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Neurologie

Șef Lucrări Dr. Gabriela Mihăilescu

Prezentarea medicului

Șef de lucrări Dr. Gabriela Mihăilescu a devenit medic specialist în 1999, iar în 2004 medic primar neurolog, având, astfel, o experiență de peste 28 de ani de practică medicală, cu principalele domenii de interes fiind boala Parkinson, tulburările de mișcare și scleroză multiplă. Totodată, doamna dr. Mihailescu este șeful secției de neurologie a Spitalului de Boli Interne & Recuperare din Orașul Medical.

În 1993 a câștigat o bursă în Germania, și a intrat într-un proiect de cercetare la Universitatea Eberhard Karls din Tubingen, proiect în urma căruia a obținut titlul de doctor în științe medicale al aceleiași universități, iar ulterior, în 1996 titlul de doctor în stiințe medicale al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Pe lângă activitatea clinică, are și o intensă activitate didactică, din anul 1998, când a obţinut postul de asistent universitar la UMF Carol Davila și, apoi, în 2016 pe cel de șef de lucrări (lector universitar).

Activitatea didactică s-a îmbinat întotdeauna armonios și cu activitatea de cercetare știinţifică, aceasta din urmă concretizată în peste 250 de articole sau prezentări la congrese, atât la nivel naţional, cât și internaţional, în 16 lucrări de licenţă conduse în cadrul catedrei de Neurologie Colentina, în pregătirea studenţilor de anul V (români și străini) și a rezidenţilor neurologi sau din alte specialităţi medicale.

Doamna dr. Gabriela Mihăilescu este membră a 6 societăţi profesionale naţionale și internaţionale, colaborează cu asociaţii de pacienţi și, totodată, este colaborator permanent al ziarului comunităţii medicale din România” Viaţa Medicală”.

Investigatii si preturi

Consult

300 lei

Control

200 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată