Despre noi

Bine ai venit la Enayati Home, locul în care grija pentru părinți vine din suflet!


Căldura, grija și atenția pe care seniorii o merită, pentru că lor le datorăm ceea ce suntem. Enayati Home este un centru rezidențial cu suflet, care face parte dintr-un oraș medical, un întreg ecosistem în care seniorii se pot bucura de îngrijiri la standarde internaționale.
 

Centrul rezidențial premium pentru seniori este parte integrantă din Enayati Medical City, primul oraș medical din România, bazat pe inovație și empatie, care a fost înființat în anul 2021.

Situat în nordul Bucureștiului pe strada Gh. Ionescu Sisești nr. 8A, Enayati Home este înființat de Dr. Wargha Enayati – fondatorul primei rețele medicale private din România și al abonamentelor medicale. Peste 180 de rezidenți au călcat pragul acestui centru, conceput pentru a acoperi nevoile seniorilor de la A la Z.  

Prețuri începând de la 8500 Lei/lună în funcție de tipul camerei alese și gradul de dependență

Dr. Wargha Enayati

Enayati Home este locul în care punem suflet în tot ceea ce facem și în care empatia și profesionalismul vin natural și se completează. Locul în care tratăm seniorii cu respect și considerație, în timp ce acoperim toate nevoile pe care le-ar avea. 

De ce Enayati Home?

Un proiect inovator ce aparține de Enayati Medical City, conceput pentru a acoperi nevoile seniorilor de la A la Z. Centrul rezidențial pentru seniori Enayati Home, alături de Enayati Hospital, Spitalul Memorial, ambulatoriul pluridisciplinar și baza de recuperare Enayati Hospital, sunt unite într-o simbioză perfectă pentru a crea Orașul Medical. 

Ecosistem integrat

Enayati Home ridică standardele actuale printr-un concept unic în România, fiind proiectat în interiorul unui centru multidisciplinar, Enayati Medical City, un adevărat ecosistem medical.

Seniorii se bucură de o viață liniștită într-un centru rezidențial la standarde de 5*, având la dispoziție toate serviciile medicale de care ar putea avea nevoie: de la investigații și consulturi de specialitate, până la recuperare și reabilitare medicală.

Asistență medicală & Suport 24/7

Grija și empatia față de rezidenți sunt pe primul loc. Seniorii au parte de asistență medicală non-stop – medic geriatru full-time & medic de gardă, având la dispoziție un personal bine pregătit și dedicat, cu ideologie europeană, orientat către nevoile pacientului, de la cele medicale, până la cele personale.

De la medici și până la asistenți medicali, psihologi, kinetoterapeuți și infirmieri, echipa medicală de elită din Enayati Home, este capabilă să ofere nu doar îngrijiri medicale la standarde europene, ci și de a înțelege că dincolo de suportul medical, seniorii au nevoie de socializare, de empatie, de răbdare și înțelegere.

Calitatea vieții

În Enayati Home punem accent pe calitatea vieții oferindu-le rezidenților noștri un mediu familial în care să se simtă cât mai bine, în timp ce au acces la servicii medicale dedicate.

Cu oameni, pentru oameni.

Cine are grijă de seniori în Enayati Home?

Echipa noastră este formată din: Tania Anghel, Coordonator Îngrijiri, Dr. Raluca Mitran, medic primar Geriatrie-Gerontologie, psihoterapeuți, kinetoterapeuți, maseuri, asistenți medicali, asistenți sociali, infirmieri, având grijă de-a lungul timpului de peste 180 de seniori care ne-au ales.

Coordonator Îngrijiri

Tania Anghel

Tania Anghel, Coordonator Îngrijiri în Enayati Home, crede în abordarea umană a îngrijirilor, ca fiind pilonul principal în bunăstarea și longevitatea seniorilor. Specializată în managementul centrelor sociale, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu,  dobândită în străinătate, în centre rezidențiale acreditate ISO 9001 (Managementul Calității). 

 

Geriatrie

Dr. Raluca Mitran

Dr. Raluca Mitran este medic primar Geriatrie-Gerontologie. A urmat perioada de rezidențiat la Institutul National de Gerontologie și Geriatrie ,,Ana Aslan’’. Are peste 8 ani de experiență în evaluare, îngrijire, tratament și recuperare geriatrică în centre rezidențiale pentru vârstnici și deține competențe în îngrijiri paliative. În cadrul Enayati Medical City oferă consultații, evaluari geriatrice complexe, inclusiv tulburări de memorie.

Bine de știut: entitatea juridică care administrează Enayati HOME este REVERA INDEPENDENT S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str Garlei, nr. 88, e-mail: [email protected], înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/9470/2019, codul unic de înregistrare 41412343.