Suntem și mai aproape de tine prin aplicația MyEMC

Descoperă aplicația mobilă MyEMC, care îți aduce medicina din suflet mai aproape de tine.

Cu o interfață intuitivă și funcționalități utile, aplicația îți simplifică accesul la serviciile din Enayati Medical City și îți oferă control asupra sănătății tale și a celor dragi.

Descarcă, fă-ți cont și programează-te simplu și rapid!

Cover My EMC (2)

Funcționalități cheie

 • Programări rapide și ușoare: Cu aplicația MyEMC poți face programări la #SuperMedicul tău preferat în câteva secunde, direct de pe telefonul mobil.
 • Dosarul medical la un click distanță: Accesează-ți istoricul medical, analizele, rapoartele și rezultatele investigațiilor medicale oriunde și oricând. Aplicația MyEMC îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți gestiona eficient sănătatea.
 • Adăugarea beneficiarilor: Ai grijă de sănătatea întregii familii dintr-un singur loc. Adaugă membrii familiei sau alte persoane dragi ca beneficiari și gestionează-le programările și dosarele medicale cu ușurință.
7

Programări

Aplicația MyEMC îți oferă posibilitatea de a căuta rapid și ușor medici și specialiști din diverse domenii, vizualizând disponibilitatea acestora în timp real și programându-ți vizitele medicale direct de pe dispozitivul tău mobil, făcând procesul de programare simplu și rapid. 

În mai puțin de 1 minut te poți programa la următoarele specialități:

 • Concierge Doctor
 • Dermatologie
 • Obstetrică-ginecologie
 • Oftalmologie

Dosar medical

Aplicația MyEMC îți permite accesezi rapid și ușor dosarul  tău medical din Enayati Medical City direct de pe dispozitivul mobil, oferindu-ți control total asupra datelor tale de sănătate. Poți vedea și partaja oricând rapoartele tale medicale, rezultatele investigațiilor sau buletine de analize. 

6
4

Medici

Prin intermediul aplicației, poți accesa o listă detaliată de medici, inclusiv informații despre specializările acestora, locația clinicilor, orele de funcționare și recenziile altor pacienți. Aceasta îți permite să alegi cel mai potrivit specialist pentru nevoile tale medicale. 

Mai multe

Prin intermediul aplicației MyEMC, poți adăuga ușor alți beneficiari pe contul tău, precum membrii familiei, părinți în vârstă sau alte persoane pe care le îngrijești. Fiecare beneficiar poate avea un profil personalizat, unde se pot stoca și accesa istoricul medical, programările și alte informații importante. Acest lucru asigură o gestionare eficientă și organizată a tuturor nevoilor medicale ale celor dragi. 

Aplicația oferă și o funcționalitate detaliată de vizualizare a plăților și facturilor, permițându-ți să urmărești în timp real costurile asociate serviciilor medicale. Poți vedea facturile detaliate pentru fiecare vizită medicală, tratament sau analiză, precum și istoricul plăților efectuate. 

5

Termeni și Condiții Ofertă Specială “Start MyEMC”!

 1. Oferta “Start MyEMC” presupune oferirea unui consult gratuit la Concierge Doctor + 20% reducere la următoarea programare în Policlinicile Enayati Medical City, efectuată exclusiv prin intermediul aplicației mobile MyEMC.
 2. Cine poate beneficia de aceasta oferta: toți utilizatorii care descarcă aplicația, își activează contul și fac o programare în aplicația MyEMC, inclusiv pentru rudele lor de gradul I (pe care trebuie să îi adauge ca beneficiari în cont).
 3. Alte detalii:
  • Programările (la Concierge Doctor, precum și la urmatoare programare, parte din această ofertă specială) trebuie să se facă exclusiv prin intermediul aplicației mobile MyEMC.  
  • Discountul de 20% se aplică automat, exclusiv programărilor efectuate prin intermediul aplicației MyEMC.
  • Programarile se pot face la următoarele specialități: Concierge Doctor, Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie și Oftalmologie. 
  • Fiecare utilizator poate beneficia de această ofertă o singură dată.