Abonamentele Enayati Medical City:
cel mai simplu şi eficient traseu către sănătatea pacienţilor

Policlinica Concierge Medical

Concierge Medical, un concept nou pentru piaţa medicală din România, reprezintă un design inovativ de îngrijire medicală axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient și un traseu medical cât mai facil.

Abonamentele Enayati Medical City, reprezintă un serviciu inovativ de îngrijire medicală, ce pune accent pe rezolvarea eficientă a problemelor de sănătate şi care se axează pe o relaţie apropiata şi personalizată între medic şi abonat, prin ghidarea şi găsirea celor mai bune soluţii în întreg sistemul medical.

Consultaţii nelimitate la Concierge Doctor, pentru adulţi și copii. Programările se fac in maximum 2 zile

Sfatul medicului rapid, prin videocall, email, sms, etc.

Gestionarea cazului medical: evaluare completă, integrarea informațiilor, găsirea celui mai bun medic în funcție de nevoile pacientului

Programări cu prioritate (maximum 3 zile) în cabinetele medicilor de top din București

Ghidarea pacientului în întreg sistemul medical.

Program de screening personalizat

Monitorizarea pacienților cu afecțiuni cronice

Abonamente Individuale

Alege un abonament medical prin care tu și cei dragi aveți acces la Concierge Doctor dedicat, fără timpi de așteptare și fără consultații în grabă.

 

Abonamente Corporate

Alege un abonament medical care se axează atât pe prevenție și diagnostic, precum și pe cele mai bune soluții pe care Concierge Doctor le poate oferi angajaților tăi.

Medicii noștri

Entitatea juridică ce administrează abonamentele Enayati Medical City este  INTERMEDICAS WORLDWIDE S.R.L., cu sediul în București, Sector 1, Bd. Mareșal Averescu Nr. 15B-15C, Etaj 5, e-mail: [email protected],  înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4332/2014, cod unic de înregistrare 27415930.