Recuperare medicală cu internare

Recuperare Medicală cu internare

Enayati Hospital îți oferă servicii complete de recuperare medicală, de la evaluare până la spitalizare. Medicii de elită, aparatura de ultimă generație și abordarea medicală integrată fac din Enayati Hospital cel mai performant spital de recuperare medicală din țară.

Enayati Hospital oferă , condiții de spitalizare de 5* și asistență 24/7. Spitalul este specializat pe tratamente și proceduri de reabilitare medicală care vizează o recuperare fizică și psihică rapidă și eficientă.

Iată care sunt serviciile de recuperare medicală cu internare de care poți beneficia in Enayati Hospital

În cadrul Enayati Hospital, recuperarea medicală cuprinde cinci categorii principale: neurologie, ortopedie, cardiologie, respiratorie si post intervenții chirurgicale:

 1. Accidente vasculare (AVC)
 2. Tumori cerebrale
 3. Traumatisme cerebrale
 4. Afecțiuni inflamatorii la nivelul coloanei vertebrale
 5. Leziuni nervoase
 6. Atrofie musculară
 7. Contuzii
 8. Hidrocefalie
 9. Plex brahial
 10. Lombosciatică
 11. Neuropatii
 12. Tetrapareză spastică
 13. Hemiplegie
 14. Paraplegie
 15. Boala Parkinson
 16. Scleroză multiplă
 17. Sindrom tunel carpian
 18. Traumatisme ale măduvei spinării
 19. Distrofie musculară
 1. Fracturi
 2. Secționarea măduvei spinării
 3. Tasări vertebrale
 4. Scolioză
 5. Cifoză
 6. Lordoză
 7. Afecțiuni ale discurilor intervertebrale
 8. Protuzie
 9. Leziuni ligamentare
 10. Gonartroză
 11. Cocsartroză
 12. Spondiloză
 13. Listezis
 14. Tulburări de statică
 1. Insuficiență valvulară
 2. Insuficiență mitrală
 3. Insuficiență tricuspidiană
 4. FiA
 5. HTAE
 6. Infarct
 7. Angină pectorală
 8. Cord dilatat
 9. Cardiomiopatie
 10. Malformații congenitale
 11. Boala coronariană
 12. Aritmie ventriculară
 13. Miocardită
 14. BY PASS
 15. Stent
 1. Bronhopneumonie cronică obstructivă (BPOC)
 2. Pneumonie post COVID
 3. Asm bronșic
 4. Dispnee
 5. Infecția tractului respirator
 6. Insuficiență respiratorie
 7. Status post pneumonie

Se adresează pacienților care au nevoie de un program de reabilitare post-operator, cu scopul de a stimula procesele de vindecare, recuperarea mobilității articulațiilor, reducerea durerilor la mobilizare, îmbunătățirea tonusului și a forței musculare, reducerea edemelor și a tumefierilor articulare, creșterea rezistenței la efort.

Suna la 031 228 32 00
pentru detalii despre recuperare medicala cu internare

Suna la 0751 537 428
pentru detalii despre recuperare medicala fara internare

Sursă foto: shutterstock.com

 • Afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic;
 • Afecțiuni reumatismale de tip inflamator și degenerative;
 • Reabilitare postoperatorie.

Medicina de recuperare are un rol foarte important în tratamentul mai multor afecțiuni din sfera neuro-musculo-scheletală, întrucât contribuie la obținerea unei mobilități mai mari și la ameliorarea unor probleme de natură cronică și traumatică.

Pentru a obține rezultate optime, este necesar ca în prealabil să aibă loc o evaluare completă a pacientului și stabilirea obiectivelor legate de starea de sănătate a acestuia. Procedurile medicale de recuperare trebuie efectuate numai cu ajutorul și sub îndrumarea atentă a specialiștilor, iar la Enayati Hospital, poți beneficia atât de profesionalismul medicilor, cât și de un spațiu modern (baza de recuperare), cu dotări de ultimă generație.

Iată unele dintre cele mai importante avantaje de care poți avea parte și tu dacă vii la recuperare medicală în cadrul Enayati Hospital:

 • Terapeuți cu pregătire exemplară, specializați pe diverse tehnici de recuperare medicală;
 • O bună comunicare cu pacienții, ca aceștia să înțeleagă procedurile și modalitățile de executare a acestora;
 • O bază de recuperare modernă, dotată cu aparatură de ultimă generație;
 • Programe de recuperare medicală pentru adulți;
 • Programe de recuperare medicală pentru vârstnici;
 • Recuperare medicală cu sau fără bilet de trimitere. Spitalul de Recuperare și Geriatrie din cadrul Enayati Medical City oferă servicii decontate integral, în baza contractului cu CASMB.

Asigurăm astfel asistență medicală 24/7 și linie de gardă cu o echipă medicală specializată prin consulturi interdisciplinare.

Prețul pe zi de spitalizare pornește de la 600 RON, în cameră triplă
contribuție personală, pe lângă decontul CNAS

Medici Recuperare Medicală

Cei mai buni medici Recuperare Medicală din cadrul Enayati Hospital îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții și pentru a obține rezultatele maxime în raport cu gradul de severitate al afecțiunii.

Oricând ai nevoie de serviciile unui spital de recuperare în București, specialiștii Enayati Hospital te așteaptă pentru o diagnosticare corectă și stabilirea unei scheme de tratament din perspectivă holistică, adaptată nevoilor organismului tău.

Recuperare medicală

Dr. Dan Dumitrașcu

Doamna Dr. Mihaela Chiţu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Recuperare medicală

Dr. Mihaela Cotor (Chiţu)

Doamna Dr. Mihaela Cotor (Chiţu) a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Recuperare medicală

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco este medic primar Recuperare medicală, Doctor în Științe medicale și Profesor Universitar. Având o experienţă de peste 30 ani în domeniul recuperării medicale și de 13 ani ca profesor universitar, Prof. Dr. Elena Luminiţa Sidenco tratează pacienţi de orice vârstă, cărora le pune la dispoziţie planuri personalizate de tratament, funcţie de patologia fiecăruia. 

Alături de o echipă de medici profesioniști, avem grijă ca fiecare pacient să primească tratamentul și susținerea necesară, pentru ca acesta să se poată bucura de cel mai potrivit traseu medical.

Secțiune FAQ

A: Kinetoterapia, masajul terapeutic, hidroterapia, hidrokinetoterapia și fizioterapia pot fi utilizate în diferite tipuri de tratament de recuperare medicală în baza de recuperare din Enayati Medical City.

A: Cele care implică internarea au un nivel mai înalt de eficiență, datorită faptului că specialiștii pot oferi susținere medicală permanentă și pot monitoriza caracteristicile organismului. Exercițiile zilnice pot fi efectuate într-un mod optim, fără a produce suprasolicitare sau disconfort, față de deplasările pe care pacientul ar fi nevoit să le facă în sistemul ambulatoriu.

În concluzie, programele de recuperare medicală au ca scop îmbunătățirea unor funcții din organism și restabilirea lor în urma unor traumatisme sau afecțiuni. Pentru informații suplimentare sau programări, accesează rubrica de contact.

Surse de informare:

 1. Www.ncbi.nlm.nih.gov. www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK561514, accesat la data de 21 februarie 2023;
 2. “Physical Rehabilitation at the Hospital.” Physical Rehabilitation at the Hospital | Johns Hopkins Medicine, 19 Nov. 2019, www.hopkinsmedicine.org/health/treatment-tests-and-therapies/physical-rehabilitation-at-the-hospital, accesat la data de 21 februarie 2023.

Articole