Baza de Recuperare

Baza de Recuperare

Enayati Hospital dispune de o bază de recuperare modernă cu acces la terapii specializate, inclusiv fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie, hidrokinetoterapie. Aceste terapii sunt adaptate nevoilor individuale ale pacienților și sunt efectuate sub supraveghere medicală permanentă.

Descopera povestile pacientilor

Ce oferim în Enayati Home

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

Ingrijire personala

Centru performant

Conditii de cazare

Dotată cu echipamente performante, după cele mai înalte standarde ale medicinei de recuperare, Baza de recuperare din Enayati Hospital acoperă o gamă largă de patologii din domeniu. #SuperMedici, aparatura de ultimă generație și abordarea medicală integrată a întregului personal fac din Enayati Medical City unul dintre cele mai performante centre de recuperare medicală din țară.

Enayati Hospital oferă o gamă largă de terapii și servicii de recuperare pentru îngrijirea vârstnicilor și nu numai. Acestea includ fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie, hidrokinetoterapie și alte terapii specializate. 

Avem aparatură specializată și robotizată pentru a merge mai departe! Descoperă mai jos două dintre cele mai apreciate și performante aparate pe care le folosim pentru reabilitarea pacienților noștri!

Baza de recuperare cuprinde:

Piscină

 • Saună
 • Duș subacval
 • Baie parțială membre superioare & inferioare
 • Drenaj limfatic manual
 • Masaj terapeutic manual
 • Lift pacienți cu dizabilități
 • Bandă alergare
 • Bicicletă
 • Trambulină
 • Electroterapie
 • Aparat Magnetodiaflux
 • Shockwave
 • Drenaj limfatic automat
 • Aparat Tecar
 • Aparat Deep Oscilation
 • Laser
 • Ultrasunet
 • Aparat băi galvanice
 • Parafină/ Termoterapie
 • Unde scurte

Vezi detalii

În Orașul Medical ai acces la cel mai performant centru de recuperare medicală din țară.

Baza de recuperare din cadrul Enayati Medical City include abordarea holistică a patologiilor medicale și vine cu răspunsuri la nevoile de recuperare și îmbunătățire a calității vieții tuturor, de la pacienții vârstnici, până la persoane sănătoase care doresc să-și crească nivelul de bunăstare fizică și psihică.
Procedurile de fiziohidrokinetoterapie se desfășoară într-un spațiu modern, special amenajat, cu aparatură de ultimă generație și dotări performante care maximizează confortul pacienților pe parcursul ședințelor de recuperare.

Proceduri

Baza de recuperare din cadrul Enayati Medical City include abordarea holistică a patologiilor medicale și vine cu răspunsuri la nevoile de recuperare și îmbunătățire a calității vieții tuturor, de la pacienții vârstnici, până la persoane sănătoase care doresc să își crească nivelul de bunăstare fizică și psihică.

Procedurile de kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie și hidrokinetoterapie se desfășoară într-un spațiu modern, special amenajat, cu aparatură de ultimă generație și dotări performante care maximizează confortul pacienților pe parcursul ședințelor de recuperare.

Baza de recuperare din Enayati Hospital oferă și terapii complementare precum masajul terapeutic. Astfel de terapii se fac într-un spațiu reconfortant și relaxant pentru seniori, ajutându-i să se concentreze asupra obiectivelor lor de îmbunătățire a sănătății și a bunăstării. 

În plus, acestea îi ajută să aibă un mod de viață activ și potrivit vârstei lor. Terapiile sunt efectuate de cadre medicale care au experiența necesară pentru a administra corect tratamentele specifice nevoilor fiecărui pacient.

Dotările bazei de recuperare includ echipamente de ultimă generație și tehnologie modernă, concepute pentru a oferi cea mai bună experiență medicală de îngrijire și confort. Toate aceste facilități premium permit spitalului să furnizeze servicii complete și la standarde înalte în ceea ce privește îngrijirea seniorilor.

Ce afecțiuni tratăm prin tehnici și proceduri efectuate în Baza de Recuperare

 • Afecțiuni neurologice;
 • Ortopedice-traumatologice;
 • Cardiologice;
 • Pulmonare;
 • Post-intervenții chirurgicale.

Echipa medicală

Cei mai buni medici Recuperare Medicală din cadrul Enayati Hospital îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții și pentru a obține rezultatele maxime în raport cu gradul de severitate a afecțiunii.

Oricând ai nevoie de serviciile unui spital de recuperare în București, specialiștii Enayati Hospital te așteaptă pentru o diagnosticare corectă și stabilirea unei scheme de tratament din perspectivă holistică, adaptată nevoilor organismului tău.

Alături de o echipă de medici profesioniști, avem grijă ca fiecare pacient să primească tratamentul și susținerea necesară, pentru ca acesta să se poată bucura de cel mai potrivit traseu medical.

Șef Bază de Recuperare

Dr. Mihaela Parnia

Dr. Mihaela Parnia este medic specialist Medicină fizică și Reabilitare (Recuperare Medicală), cu 10 ani de experiență în domeniul reabilitării medicale, având competență în ecografia musculo-scheletală. Doamna doctor este membră a Societății Române de Reabilitare Medicală, a Societății internaționale (ISPRM) și europene (ESPRM) și a EFIC (European Pain Federation).

Recuperare medicală

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco este medic primar Recuperare medicală, Doctor în Științe medicale și Profesor Universitar. Având o experienţă de peste 30 ani în domeniul recuperării medicale și de 13 ani ca profesor universitar, Prof. Dr. Elena Luminiţa Sidenco tratează pacienţi de orice vârstă, cărora le pune la dispoziţie planuri personalizate de tratament, în funcţie de patologia fiecăruia. 

Recuperare medicală

Șef Secție Dr. Dan Dumitrașcu

Doamna Dr. Mihaela Chiţu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Recuperare medicală

Dr. Mihaela Chiţu

Doamna Dr. Mihaela Chiţu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Fiziokinetoterapie, Coordonator Bază de Recuperare

Alina Malaete

Fiziokinetoterapie

David Ștefan

Fiziokinetoterapie

Violeta Maneciu

Fiziokinetoterapie

Andrei Iordache

Fiziokinetoterapie

Rebeca Tudor

Fiziokinetoterapie

Alexandru Spiroiu

Fiziokinetoterapie

Ionela Stoean

Fiziokinetoterapie

Ciprian Sima

Kinetoterapie

Alina Elena Dumitru

Kinetoterapie

Adrian Vitan

Fiziokinetoterapie

Zenovia Sultz

Fiziokinetoterapie

Ileana Mihălțeanu

Balneofizioterapie, Balneofiziokinetoterapie și Masaj:

Asistent Balneofizioterapie, Balneofiziokinetoterapie și Masaj

Iliana Miroslav

Asistent Balneofizioterapie și Balneofiziokinetoterapie

Denis Kivu

Asistent Balneofizioterapie, Balneofiziokinetoterapie și Masaj

Mădălin Guțanu

Asistent Balneofizioterapie, Balneofiziokinetoterapie și Masaj

Carmen Oteteleșeanu