Date de contact

Servicii Medicale decontate prin CNAS

Știm cât de importantă este sănătatea ta și a celor dragi. De aceea în Enayati Hospital poți beneficia inclusiv de o gamă extinsă de servicii medicale decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) care sunt disponibile în baza biletului de trimitere emis de medicul de familie.

Pentru pacienții care doresc să acceseze servicii medicale de specialitate cu bilet de trimitere, Enayati Hospital oferă persoanelor asigurate CNAS următoarele servicii:

  1. Ambulatoriu pentru specialitățile: Reabilitare medicală și Ortopedie și Traumatologie
  2. Spitalizare de zi pentru specialitățile: Reabilitare medicală, Geriatrie, Medicină Internă
  3. Spitalizare continuă* pentru specialitățile: Medicină internă, Reabilitare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie
  4. Bază de recuperare pentru proceduri de kinetoterapie, masaj, fizioterapie

* Spitalizarea continuă este decontată parțial de către CNAS.

Pentru a beneficia de aceste servicii în regim de decontare prin bilet de trimitere, vă rugăm să ne contactați online sau telefonic pentru a stabili o programare, în funcție de disponibilitatea locurilor rămase.

Bine de știut! Cum poți beneficia de servicii medicale în mod gratuit, prin decontare CNAS?

Pentru a beneficia de aceste servicii medicale în mod gratuit, este nevoie să:

  1. Soliciți bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Acesta este valabil 30 de zile pentru diagnostic acut/subacut și 90 de zile pentru diagnostic cronic, din momentul emiterii
  2. Să efectuezi o programare online sau telefonic, menționând că vrei să beneficiezi de serviciile medicale decontate prin CNAS, conform recomandării de la medicul de familie/ specialist.
  3. Vii în Enayati Hospital conform programării, aducând biletul de trimitere și cardul tău național de sănătate.
  4. Pentru internare ai nevoie și de adeverința de salariat sau cupon de pensie.