Ce este Enayati Medical City?

Enayati Medical City este primul Oraș Medical din România, inaugurat în ianuarie 2021, care integrează elita furnizorilor de servicii medicale și care oferă cele mai bune soluții medicale posibile din România, toate sub același acoperiș.

600+ Angajati Ofera noi locuri de munca
€60M + Investitie Echipament, radioterapie, fizioterapie si ingrijire
35.000 mp2
100 de paturi Centru integrat de oncologie si Recuperare
130 de paturi Centru de ingrijire varstnici

Enayati Medical City, primul oras medical din Romania

Enayati Medical City a fost gândit timp de 8 ani de dr Wargha Enayati, fondatorul Retelei Private Regina Maria, ca o continuare firească a misiunii sale de a îmbunătăți sistemul medical românesc, a crea piață acolo unde nu există așa cum a facut-o și prin deschiderea primei rețele private de sănătate, introducerea abonamentelor medicale și a multor altor inovații care au adus azi piața la un nivel de dezvoltare semnificativ chiar și comparativ cu țările europene.

Viziunea dr Wargha Enayati pornește de la un principiu foarte simplu și curat: să creeze ceva de care oamenii au nevoie. A identificat insuficiența serviciilor de îngrijire și rezidențiale dedicate seniorilor, precum și nevoia centrelor integrate de oncologie și le-a gândit ca pe un adevărat ecosistem medical.

Desfășurat pe o suprafață totală de 35 000 de mp, Enayati Medical City cuprinde cel mai performant spital de boli interne și recuperare, cea mai modernă bază de recuperare medicală, spital integrat de oncologie, centru rezidențial de lux pentru persoane vârstnice și cea mai mare policlinică cu peste 60 de cabinete.

Acest ecosistem medical se bazează pe inovație medicală cu suflet, pentru un scop înalt, reprezentând un nou reper în medicina românească, o alternativă pentru pacienții care pleacă în străinătate pentru probleme medicale sau Second Opinion.

Enayati Medical City a adunat sub același acoperiș furnizorii medicali de top, cu scopul de a crește împreună nivelul serviciilor medicale din România, devenind un proiect unicat la nivel european, prin punerea la un loc a tuturor capacităţilor medicale şi de infrastructură.

Orașul Medical are în componența sa

  • Enayati Hospital, ce are in componența sa o secție de recuperare medicală & o secție de îngrijiri paliative 
  • Enayati Home, un centru de îngrijire pentru seniori de elită 
  • Spitalul de Oncologie Monza, cel mai mare spital de oncologie din Estul Europei 
  • Centru de Recuperare & Wellness, un centru de hidroterapie, fizioterapie & kinetoterapie 
  • Concierge Medical, policlinică cu 60 de cabinete  
  • Abonamente medicale Concierge Medical 
  • Dr. Leahu, clinică de stomatologie 
  • Clarfon, clinică de audiologie

Consultați-vă cu medicul oriunde și oricând

Acum puteți face o programare la medicul dumneavoastră oriunde și oricând prin rezervare online, ceea ce ușurează

Programează-te Programeaza o consultatie cu medicul tau favorit
Cauta medicul Gaseste medicul care ti se potriveste
dr-wargha-enayati

Echipa de conducere

Fondator

Wargha Enayati

Dr Wargha Enayati este fondatorul Enayati Medical City, al Retelei Private Regina Maria, Presedintele Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria si al Enayati Group, un consortiu de companii din domeniul medical, este antreprenor de 25 de ani in sanatate, creatorul sistemului privat de sanatate din Romania, membru al Comunitatii Baha.

Director de dezvoltare

Dan Doroftei

Director Dezvoltare Enayati Medical City, Director executiv Senior City, economist, cu experiență de 15 ani in domeniul financiar, consultanță dezvoltare proiecte medicale și pentru ingrijire varstnici in SUA si Romania. Absolvent al unui program MBA al Case Western Reserve University din Cleveland, a fost consultant pentru clienti mari, in sanatate, precum Cleveland Clinic, Brookdale, Ascension.

Ai întrebări?

Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.