Enayati Home

Grija pentru părinți vine din suflet

Căldura, grija și atenția pe care ei o merită, pentru că lor le datorăm ceea ce suntem. Enayati Home nu e doar o instituție, e un centru rezidențial cu suflet. E empatie. E parte dintr-un oraș medical, un întreg ecosistem în care seniorii se bucura de îngrijiri la standarde internaționale, dar mai ales un loc în care cei ce ne-au clădit viitorul primesc respectul pe care-l merită.

Telefon
031 228 3200

Descopera povestile pacientilor

Ce oferim în Enayati Home

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

Ingrijire personala

Centru performant

Conditii de cazare

De ce Enayati Home?

Un proiect inovator ce aparține de Enayati Medical City, conceput pentru a acoperi nevoile seniorilor de la A la Z. Centrul rezidențial pentru seniori Enayati Home alături de Enayati Hospital, Spitalul de Oncologie, ambulatoriul pluridisciplinar și centrul de recuperare & wellness, unite într-o simbioză perfectă pentru a crea Orașul Medical.

Medic primar geriatru în fiecare zi

Activități sociale & terapie ocupațională

Îngrijire personală și asistență medicală 24h/7

Centru Wellness (bazin, sală sport, saună)

Despre Enayati Home

Enayati Home ridică standardele actuale printr-un concept unic în România, find proiectat în interiorul unui centru multidisciplinar, un adevărat ecosistem medical. Seniorul se bucură de o viață liniștită într-un centru rezidențial la standarde de 5*, având la dispoziție toate serviciile medicale necesare – de la investigații, consulturi de specialitate, până la recuperare. Totul în același loc, într-un sistem integrat, conceput pentru a acoperi toate nevoile seniorului, fară ca acesta să fie nevoit să se deplaseze.

Pentru prima data în Romania, Enayati Home aduce un întreg oraș medical cu iz european, dotat cu echipamente medicale de top, servicii medicale de elita și amenajări de lux. Îngrijiri medicale și de nursing la standarde europene, dotări premium și zone de socializare pentru oaza de liniște pe care o merita seniorii noștri – toate în același loc.

Grija și empatia față de rezidenți sunt pe primul loc. Seniorii au parte de asistență medicală non-stop – medic geriatru full-time & medic de gardă, având la dispoziție un personal bine pregătit și extrem de dedicat, cu ideologie europeană, orientat care nevoile pacientului, de la cele personale, până la cele medicale.

De la medici și până la asistenți medicali, psihologi, kinetoterapeuți și infirmieri, echipa medicală de elită Enayati Home, este capabilă să ofere nu doar îngrijiri medicale la standarde europene, ci și de a înțelege că dincolo de suportul medical, seniorii noștri au nevoie de socializare, de empatie, de răbdare și înțelegere. Orașul Medical e un loc în care fiecare rezident este tratat cu empatie și demnitate.

Punem accent pe calitatea vieții vârstnicilor noștri, astfel încât Enayati Home și-a dorit să creeze un „acasă” mai bun pentru seniori, un orășel în care să primească nu doar îngrijiri medicale de elita, ci și o calitate a vieții mai buna. De aceea, echipa Enayati Home organizează periodic activități de grup distractive și constructive împreună cu seniorii pentru a spori socializarea și pentru a crea mediul perfect în care fiecare dintre rezidenți să se simtă că acasă.

Tipuri de cazare

Cameră cu un pat

Cameră cu două paturi

Apartamente

Studio

Echipa medicala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

Cardiologie

Dr. Alexandra Dumitru

Dr. Alexandra Dumitru a început activitatea clinică în urma cu 9 ani ca medic rezident cardiolog în Terapie Intensiva Coronarieni din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Respite care

Fie că este vorba de câteva ore pe zi sau o vacanță prelungită vă ajutăm să eliminați stresul și să vă refaceți energia știind că persoana dragă se află într-un loc sigur și este atent supravegheată.

  • Oferim îngrijire temporară unui membru al familiei dumneavoastră îmbătrânit, bolnav sau cu dizabilități
  • Persoanei dragi îi oferiți varietate și o schimbare de rutină bine venită
  • Parcul și spațiile în aer liber oferă posibilitatea de a socializa în condiții sigure și plăcute
  • Implicarea în activități sociale și de ocupare a timpului liber
  • Personalul calificat oferă cu blandețe și empatie, ajutor la îmbrăcare, îmbăiere, administrarea medicației
  • Spațiile de cazare sunt generoase, luminoase și mobilate la standard de 5*: garsoniere cu 1 sau 2 paturi
  • Bucătăria proprie are meniuri concepute de către medicul nutriționist

Contactează-ne și reprezentanții noștri vă vor oferi un plan de tratament personalizat

Știm că fiecare pacient este diferit. De aceea, suntem pregătiți să oferim fiecărui pacient îngrijirea de care are nevoie.

Descoperă poveștile pacienților

„Cred că te gândești că totul a mers foarte bine atunci când, după șapte ani, uiți că ai făcut operația”