Centru Rezidențial pentru Seniori

Enayati Home, locul în care grija pentru părinți vine din suflet!

Căldura, grija și atenția pe care ei o merită, pentru că lor le datorăm ceea ce suntem. Enayati Home nu e doar o instituție, ci un centru rezidențial cu suflet. Face parte dintr-un oraș medical, un întreg ecosistem în care seniorii se pot bucura de îngrijiri la standarde internaționale, dar mai ales, este un loc în care cei ce ne-au clădit viitorul primesc respectul pe care îl merită.

Descopera povestile pacientilor

Ce oferim în Enayati Home

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

Ingrijire personala

Centru performant

Conditii de cazare

De ce Enayati Home?

Un proiect inovator ce aparține de Enayati Medical City, conceput pentru a acoperi nevoile seniorilor de la A la Z. Centrul rezidențial pentru seniori Enayati Home alături de Enayati Hospital, Spitalul Memorial, ambulatoriul pluridisciplinar și baza de recuperare Enayati Hospital, unite într-o simbioză perfectă pentru a crea Orașul Medical.

Alege Enayati Home, aici oferim îngrijire la standarde internaționale seniorilor în timp ce beneficiază de:

✔️ Îngrijire personală și asistență medicală 24/7 (inclusiv gardă asigurată de medici de specialitate)

✔️ Acces rapid la medicul primar geriatru dedicat supravegherii stării de sănătate a seniorului

✔️ Acces la servicii de imagistică (CT, RMN, Radiografii, Ecografii) în parteneriat cu Spitalul Memorial

✔️ În cazul în care starea rezidentului din Enayati Home o impune, pot fi accesate și servicii ATI

✔️ Activități sociale și terapie ocupațională

✔️ Acces la baza de recuperare din Enayati Hospital (bazin, sală de sport, saună, etc)

✔️ Servicii de înfrumusețare (tuns, coafat, manichiură, pedichiură, cosmetică) oferite de specialiști

În plus, în Enayati Home seniorii au acces la:

✔️ Evenimente culturale – 2/lună (piese de teatru, concerte, spectacole etc.)
✔️ Concert săptămânal la pian
✔️ Terapie ocupațională, diverse activități specifice vârstnicilor
✔️ Proiecție de spectacole de film și teatru
✔️ Sărbătorirea evenimentelor speciale – zi de naștere, zi națională etc.

Personalul nostru calificat oferă seniorilor, cu blândețe și empatie, ajutor la îmbrăcare, îmbăiere și la administrarea medicației necesare. Spațiile de cazare sunt generoase, luminoase și mobilate la standarde de 5* iar meniurile sunt concepute de către medicul nutriționist în bucătaria proprie.

Acces imediat la medicul primar geriatru

Activități sociale & terapie ocupațională

Îngrijire personală și asistență medicală 24h/7

Acces în Baza de Recupeare din Enayati Hospital (bazin, sală sport, saună, etc.)

Despre Enayati Home

Enayati Home ridică standardele actuale printr-un concept unic în România, fiind proiectat în interiorul unui centru multidisciplinar, Enayati Medical City,  un adevărat ecosistem medical.

Seniorii se bucură de o viață liniștită într-un centru rezidențial la standarde de 5*, având la dispoziție toate serviciile medicale de care ar putea avea nevoie: de la investigații și consulturi de specialitate, până la recuperare și reabilitare medicală.

Pentru prima dată în Romania, Enayati Home aduce un întreg oraș medical, dotat cu echipamente medicale de top, servicii medicale de elită și amenajări de lux. Îngrijiri medicale și de nursing la standarde europene, dotări premium și zone de socializare pentru oaza de liniște pe care o merită seniorii noștri – toate în același loc.

Grija și empatia față de rezidenți sunt pe primul loc. Seniorii au parte de asistență medicală non-stop – medic geriatru full-time & medic de gardă, având la dispoziție un personal bine pregătit și dedicat, cu ideologie europeană, orientat către nevoile pacientului, de la cele medicale, până la cele personale.

De la medici și până la asistenți medicali, psihologi, kinetoterapeuți și infirmieri, echipa medicală de elită din Enayati Home, este capabilă să ofere nu doar îngrijiri medicale la standarde europene, ci și de a înțelege că dincolo de suportul medical, seniorii au nevoie de socializare, de empatie, de răbdare și înțelegere.

În Enayati Home punem accent pe calitatea vieții oferindu-le rezidenților noștri un mediu familial în care să se simtă cât mai bine, în timp ce au acces la servicii medicale dedicate.

Cu oameni, pentru oameni.

Tipuri de cazare

Cameră cu un pat

Cameră cu două paturi

Apartament

Studio

Echipa medicală

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

Coordonator Îngrijiri

Tania Anghel

Tania Anghel, Coordonator Îngrijiri în Enayati Home, crede în abordarea umană a îngrijirilor, ca fiind pilonul principal în bunăstarea și longevitatea seniorilor. Specializată în managementul centrelor sociale, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu,  dobândită în străinătate, în centre rezidențiale acreditate ISO 9001 (Managementul Calității). 

 

Geriatrie

Dr. Raluca Mitran

Dr. Raluca Mitran este medic primar Geriatrie-Gerontologie. A urmat perioada de rezidentiat la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie ,,Ana Aslan’’. Are peste 7 ani de experienta în evaluare, îngrijire, tratament și recuperare geriatrica in centre rezidentiale pentru varstnici si detine competente in ingrijiri paliative. In cadrul Enayati Medical City ofera consultatii, evaluari geriatrice complexe, inclusiv tulburări de memorie.

Ofertă Pachet 6 luni

Pe lângă serviciile oferite mai sus, dacă vei opta pentru un pachet de minimum 6 luni, seniorul va beneficia de următoarele servicii suplimentare:

Consulturi de specialitate, la nevoie:

✔️ Cardiologie

✔️ Neurologie

✔️ Medicină Internă

✔️ Recuperare Medicală

✔️ Ecografie Abdominală

✔️ 10 ședințe kinetoterapie de grup/ lună

✔️ Un pachet de analize standard

✔️ 20% discount pentru 5 zile de spitalizare în cadrul Enayati Hospital

✔️ 10% discount din prețurile aferente serviciilor de terapie intensivă oferite în cadrul Spitalului Memorial

Această ofertă se adresează seniorilor semidependenți
și pornește de la 8900 Lei/lună în funcție de tipul camerei ales.

Prețuri începând de la 7000 Lei/lună în funcție de tipul camerei ales.

Contactează-ne pentru o oferta personalizata!

Știm că fiecare pacient este diferit. De aceea, suntem pregătiți să oferim fiecărui pacient îngrijirea de care are nevoie.

Descoperă poveștile rezidenților noștri:

“Cred că te gândești că totul a mers foarte bine atunci când, după șapte ani, uiți că ai făcut operația”

Entitatea juridică care administrează Enayati HOME este REVERA INDEPENDENT S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str Garlei, nr. 88, e-mail: [email protected], înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/9470/2019, codul unic de înregistrare 41412343.