Misiune si Valori

În Enayati Medical City facem bine din dragoste pentru ființa umană, schimbând abordarea medicală, cu oameni și pentru oameni. Astfel, Misiunea, Viziunea și Valorile din Orașul Medical, vin să susțină și să ne ajute să ne îndeplinim acest obiectiv.

MISIUNE

MISIUNE

Facem lucrurile diferit și cu grijă, din respect pentru ființa umană. Prin colaborare, încredere și transparență atingem excelența în relațiile cu oamenii și în serviciile medicale.

VIZIUNE

Vrem să fim creatori de schimbări pozitive în lumea medicală din România, cu ajutorul unei echipe care folosește cele mai bune practici și pune suflet în relațiile cu oamenii.

Valorile Noastre

PREOCUPARE

PREOCUPARE

Din dragoste pentru ființa umană ne angajăm să oferim servicii medicale din suflet, în timp ce respectăm demnitatea fiecărui om.

PROGRES

Avem o abordare flexibilă și multidisciplinară pentru a atinge excelența în serviciile medicale și în relațiile cu semenii noștri.

SINCERITATE

SINCERITATE

Suntem corecți și direcți pentru binele comun, în timp ce ne purtăm cu integritate și respect.

SPIRITUALITATE

Suntem preocupați să fim mai buni ca oameni, pentru a da un sens existenței umane și a crea un impact pozitiv în societate.

UNITATE

UNITATE

Avem valori și principii comune, bazate pe încredere în ființa umană și pe profesionalism. Facem echipă pentru a găsi cele mai bune soluții medicale competente.