Abonamentele Concierge Medical:
cel mai simplu şi eficient traseu către sănătatea pacienţilor

Policlinica Concierge Medical

Concierge Medical, un concept nou pentru piaţa medicală din România, reprezintă un design inovativ de îngrijire medicală axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient și un traseu medical cât mai facil.

Divizia de abonamente medicale inovative Concierge Medical, face parte din Enayati Group și vine în întâmpinarea celor care iși doresc un parcurs medical cât mai eficient, beneficiarul fiind ghidat pas cu pas de către medicul personal (Concierge Doctor) care îi va explica în detaliu toate aspectele ce țin de sănătatea sa (analize, consultații sau tratament).

Prin abonamentele Concierge Medical îți propunem un sistem perfecţionat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical, precum și:

Consultaţii nelimitate la Concierge Doctor, pentru adulţi și copii. Programările se fac in maximum 2 zile

Sfatul medicului rapid, prin videocall, email, sms, etc.

Gestionarea cazului medical: evaluare completă, integrarea informațiilor, găsirea celui mai bun medic în funcție de nevoile pacientului

Programări cu prioritate (maximum 3 zile) în cabinetele medicilor de top din București

Ghidarea pacientului în întreg sistemul medical.

Program de screening personalizat

Monitorizarea pacienților cu afecțiuni cronice

Abonamente Individuale

Alege un abonament medical prin care tu și cei dragi aveți acces la Concierge Doctor dedicat, fără timpi de așteptare și fără consultații în grabă.

 

Abonamente Corporate

Alege un abonament medical care se axează atât pe prevenție și diagnostic, precum și pe cele mai bune soluții pe care Concierge Doctor le poate oferi angajaților tăi.

Entitatea juridică ce administrează abonamentele Concierge Medical este  INTERMEDICAS WORLDWIDE S.R.L., cu sediul în București, Sector 1, Bd. Mareșal Averescu Nr. 15B-15C, Etaj 5, e-mail: [email protected],  înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4332/2014, cod unic de înregistrare 27415930.