Psihologie

Psh. Mihaela Radoi

Arii de expertiză:

Psihologie

Dezvoltare personală adolescenți și adulți

Consiliere psihologică copii

Consiliere psihologică adolescenți și adulți

Evaluare psihologică și psihodiagnostic adolescenți și adulți

Program consultatii:

Marti

15:00 - 19:00

Alți medici Psihologie

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Psihologie

Psh. Mihaela Radoi

Prezentarea medicului

Psh. Mihaela Rădoi este licențiată în psihologie, masterand în psihologie clinică, psihoterapeut în formare integrativă, membru al Colegiului Psihologilor din  România și al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă.

Pasionată de psihologie și tehnologie, mereu în căutarea îmbinării lor într-un mod creativ și practic, este permanent într-un proces de învățare continuă și susține la rândul ei cunoașterea, evoluția și dezvoltarea celorlalți. Crede în puterea fiecăruia de transformare, asumare, contribuție și în acest context participă activ la acțiuni.

Consideră că prin consiliere psihologică se pot gestiona cu succes dificultățile inerente vieții și prin cunoaștere de sine fiecare poate să-și cunoască resursele interioare, să se mobilizeze pentru a le depăți și îi invită pe toti în acest proces al cunoașterii de sine. Crede că demersul terapeutic este o sursă de suport și de speranță prin care o persoană folosește tot ce are mai bun în sprijinul propriului echilibru și al propriei dezvoltări cognitive, fizice, emoționale și morale.

Abilitățile și competențele sale se referă la capacitatea de analiză și structurare a informației complexe, lucrul în echipe de specialiști, management de proiect, organizare eficientă a timpului, întocmire rapoarte evaluare, adaptabilitate la situații noi, crearea spațiului de consiliere, orientare vocațională și dezvoltare personală, capacitate de conexiune cu spațiul intrapsihic, identificare procese inconștiente (transfer, contratransfer, identificare proiectivă), psihodiagnostic, teste proiective, profil psihologic, identificare subpersonalități, tehnici de gestionare a furiei, lucrul cu visele, integrarea tehnicilor Gestalt, lucrul cu corpul, lucrul cu instanțele din Analiza Tranzacțională, lucrul cu sabotorul intern, tehnici CBT, tehnici de hipnoză ericksoniană, lucrul cu copilul interior etc.

Arii de expertiză:

– dezvoltare personală adolescenți și adulți (autocunoaștere și accesarea potențialului interior, consilierea carierei, control și autocontrol comportamental și emoțional, dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionarea timpului, managementul stresului),

– consiliere psihologică copii, adolescenți și adulți (anxietate, atacuri de panică, fobii, depresie, dificultăți de comunicare, adaptare și relationare, dificultăți în luarea deciziilor, stimă de sine scazută, devalorizare, tulburări de somn),

– evaluare psihologică și psihodiagnostic adolescenți și adulți.

 

Investigații și prețuri

Consiliere psihologică

250 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată