enayatimedicalcity.ro

Prof. Asociat Dr. Dana-Lucia Stănculeanu - Enayati Medical City

Prof. Asociat Dr. Dana-Lucia Stănculeanu

ARII DE EXPERTIZĂ:

Oncologie

Oncologie

Cancerul de sân

Cancerul colorectal

Cancerul renal și afecțiunile oncologice din sfera ginecologică

Mecanismele de rezistenţă la tratamentele biologice

PROGRAM CONSULTAȚII:

În fiecare Vineri

Prof. Asociat Dr. Dana-Lucia Stănculeanu, medic primar oncologie medicală, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Şi-a completat studiile postuniversitare la Școala Națională de Sănătate Publică și Management Sanitar și la Şcoala Naţională de Studii Politice și Administrative.

Doamna Dr. Stănculeanu este doctor în Științe Medicale și este profesor asociat în cadrul Departamentului de Oncologie de la Universitatea „Carol Davila” din București. Din 2003 face parte din Comitetul de Organizare și Comitetul Ştiințific al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din București, iar din 2004 este membru al Comitetului de aprobări a proiectelor științifice din planul de cercetare de excelență la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din București. În plus, a participat la peste 200 de manifestări științifice naționale și internaționale, precum și la 28 de studii clinice internaționale.

A publicat peste 170 de articole științifice și rezumate în reviste naționale și internaționale de oncologie şi a scris mai multe capitole de carte, în calitate de autor și co-autor.

SOLICITA O PROGRAMARE

SAU CONTACTEAZA-NE LA
021 9362