Visiting Professors

Dr. Mircea Schmidt

Arii de expertiză:

Ortopedie

Ortopedie pediatrică,Traumatologie,Tumori osoase,Osteopatie,Medicina sportivă,Chirurgia coloanei vertebrale,Chirurgie ortopedică,Chirurgia genunchiului,Chirurgia piciorului,Chirurgia șoldului,Chirurgia umărului

Program consultatii:

Acest medic nu are un program afisat

Alți medici Visiting Professors

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Visiting Professors

Dr. Mircea Schmidt

Prezentarea medicului

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul ortopediei, traumatologiei și al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. În prezent, este Directorul secției de Ortopedie, Traumatologie și Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen.

Dr. Schmidt este acreditat de către Asociația Medicală din Frankfurt și de către Asociația Medicală din Munchen, pe lista pacienților săi din Germania regăsindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum și o serie de sportivi de performanță.

Dr. Schmidt efectuează o serie de intervenții bazate pe diverse proceduri medicale, precum: implant proteză coloană vertebrală (cervicală, lombară), intervenții minim invazive la nivelul coloanei (IDIET, cateterism spinal), kiphoplastie, implant proteze (umar, genunchi, șold), intervenții pentru tumori osoase, transplant celule stem, nucleoplastie endoscopică, artroscopie umăr, artroscopie genunchi, reconstrucții osteo-articulare, chirurgia mâinii și a plantei piciorului sau microchirurgie.

Începând cu anul 1991, Dr. Med. Mircea Schmidt a profesat în unele dintre cele mai renumite centre medicale din Germania, mai întâi în calitate de chirurg practician și cercetător în departamentul de Traumatologie și Chirurgie Reconstructivă a Mâinii din cadrul Universității Ulm, apoi ca medic specialist la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculară și Toracică și, ulterior, la clinica Universității din Gottingen. Din anul 2000, Dr. Schmidt a practicat în cadrul clinicii Kassel, apoi la Spitalul Bad Pyrmont.

Investigatii si preturi

Consult

990 lei

Consultatie online

500 lei

Consultatie telefonica

500 lei

Control

605 lei

Ecografie osteoarticulara

334 lei

Infiltratie AH simplu

900 lei

Infiltratie AH vascos

1000 lei

Infiltratie caudala

665 lei

Infiltratie cortizon

665 lei

Infiltratie cu DIART

700 lei

Infiltratie cu OSTENIL PLUS

900 lei

Infiltratie PRP cu plasma

800 lei

Osteopatie

240 lei

Synvisc

2500 lei

Tape

120 lei

Infiltratie intraarticulara/ periarticulara cu subst vascoelastica( ostenil)

750 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată