Visiting Professors

Expertiză medicală internațională în Policlinica Enayati Medical City

Prin programul Visiting Professors ai acces la unii dintre cei mai recunoscuți medici din străinătate care, la invitația Policlinicii Enayati Medical City, vin special în Orașul Medical din București pentru a oferi consultații specializate.

De ce să apelezi la unul dintre specialiștii din Programul Visiting Professors?

Programează o consultație la unul dintre medicii din Programul Visiting Professors, pentru a beneficia de:

  1. Acces la experți în afecțiuni rare sau complexe – medicii din programul Visiting Professors sunt recunoscuți pe plan mondial, profesori universitari cu expertiză și cunoștințe avansate în domeniul lor de specializare. Aceștia sunt experți în afecțiuni rare, genetice sau în cazuri medicale complexe care,  de obicei, necesită o evaluare și tratament specializat. 
  1. Abordări terapeutice inovatoare – medicii din programul Visiting Professors sunt la curent cu cele mai recente descoperiri și abordări terapeutice inovatoare în domeniul lor de specializare. Prin programarea unei consultații, poți afla mai multe despre opțiunile de tratament inovatoare care ar putea fi disponibile pentru afecțiunea ta.
  2. Second Opinion – a doua opinie medicală – programul Visiting Professors îți oferă oportunitatea unei evaluări medicale suplimentare. Dacă ai îndoieli cu privire la diagnosticul sau tratamentul prescris de medicul tău curant, poți solicita o consultație  și cu un medic din programul Visiting Professors pentru a obține o a doua opinie medicală.

Medici din Programul Visiting Professors

Urologie

Prof. Dr. Bob Djavan

Prof. Dr. Bob Djavan, director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată. 

Profesorul Djavan este și Președintele Asociației Regionale Europene de Urologie (EAU) și director al departamentului de urologie New York University, USA. 

Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de Prof. Dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată

Oncologie

Prof. Dr. Irene Kuehrer

Prof. Dr. Irene Kuehrer este medic primar în cadrul Departamentului de Medicină Internă, Hematologie şi Oncologie la Spitalul Universitar AKH Viena, cercetător ştiinţific şi doctor în ştiinţe medicale.

Principalele sale domenii de activitate sunt îngrijirea şi tratarea pacienţilor oncologici,  terapia durerii, chimioterapia, markeri moleculari necesari în stabilirea tratamentul personalizat pentru diferite tipuri de cancer, terapia nutriţională.

Chiropractica

Adam Langweiler

Adam Langweiler este unul dintre cei mai renumiți chiropracticieni, având o experiență internațională de peste 30 de ani în acest domeniu. In 1989, a absolvit Colegiul de Chiropractică Cleveland din Kansas City, Missouri cu o diplomă de Doctor în Chiropractică.

Adam Langweiler tratează o varietate de afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale sistemului nervos, precum durerile de spate, de gât, lombare, compresia nervoasă sau problemele disculi coloanei vertebrale.

Ortopedie

Dr. Mircea Schmidt

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul ortopediei, traumatologiei și al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro.

Dr. Schmidt este acreditat de către Asociația Medicală din Frankfurt și de către Asociația Medicală din Munchen, pe lista pacienților săi din Germania regăsindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum și o serie de sportivi de performanță.

Oncologie si Hematologie

Prof. Dr. Elizabeta Cristina Popa

Principalele activități clinice și de cercetare ale dr. Popa sunt în domeniul cancerului de tub digestiv și a tumorilor rare. Este un expert in folosirea tehnicilor de diagnostica si tratament de ultima generatie precum NGS [next-generation sequencing], imunoterapie [monoclonal antibodies, CAR-T cells], sau “targeted therapy”. Totodată, participă activ la numeroase studii clinice de faza I-III.

Cardiologie

Prof. Dr. Youssef Tammam

Medicul de origine siriană a dedicat fiecare an excelenței în chirurgie cardiacă pentru copii și pentru adulți, dar și ca supervizor de medicină intervențională. Activitatea sa este legată de centre medicale de referință din Italia (San Donato), Siria, România (Institutul Clinic Fundeni, spitalul Marie Curie), Spania sau Monaco pentru cazuri complexe de chirurgie cardiovasculară.

Prof. Dr. Guenther Laufer

Cardiologie

Prof. Dr. Guenther Laufer

Prof. Dr. Guenther Laufer este șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară la Universitatea de Medicină din Viena, director adjunct al spitalului AKH și vicepreședinte în consiliul de administrație al spitalului  Rudolfinerhaus Vienna. De-a lungul carierei sale, prof. dr. Laufer a efectuat peste 6000 de intervenții pe cord deschis la adulți, incluzând transplanturi cardiace și maim ult de 1000 de intervenții chirurgicale pentru malformații cardiace congenitale, la nou-născuți și copii.

Ai întrebări?

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp.