Visiting Professors

Prof. Dr. Irene Kuehrer

medic oncologie

Arii de expertiză:

Oncologie

chimioterapie

terapia durerii

markeri moleculari cancer

terapia nutriţionala

Program consultatii:

Acest medic nu are un program afisat

Alți medici Visiting Professors

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Visiting Professors

Prof. Dr. Irene Kuehrer

Prezentarea medicului

Prof. Dr. Irene Kuehrer este medic primar în cadrul Departamentului de Medicină Internă, Hematologie şi Oncologie la Spitalul Universitar AKH Viena, cercetător ştiinţific şi doctor în ştiinţe medicale.

În anul 1983, doamna Prof. Dr. Kuehrer şi-a finalizat pregătirea academică la Universitatea din Viena, după care şi-a completat studiile postuniversitare cu un doctorat în medicină generală, astfel, acumulând o experienţă de peste 30 de ani de practică medicală confirmată de mii de cazuri oncologice tratate cu succes.

Principalele sale domenii de activitate sunt îngrijirea şi tratarea pacienţilor oncologici,  terapia durerii, chimioterapia, markeri moleculari necesari în stabilirea tratamentul personalizat pentru diferite tipuri de cancer, terapia nutriţionala.

Este una dintre cele mai importante personalităţi medicale în domeniul cancerului colorectal, printre cele mai frecvente boli tumorale, fiind co-fondatoare a EFR (Federaţia Europeană pentru Cancerul Colorectal), o platformă la nivel european pentru îmbunătăţirea tratamentului cancerului colorectal. Totodată, este membră în numeroase alte asociaţii naţionale şi internaţionale de specialitate.

În calitate de nutriționist, Prof. Dr. Irene Kuehrer este preocupată de alimentația sănătoasă de ani de zile, fiind co-autoarea a trei cărţi  despre rolul important pe care nutriția îl joacă în sprijinirea procesului de vindecare pe termen lung a pacienţilor afectaţi de cancer. Cu mult angajament şi implicare, ea transformă cunoștințele medicale în sfaturi adecvate şi uşor de urmat în viaţa de zi cu zi a fiecăruia.

Pe lângă activitatea clinică, are și o intensă activitate didactică, fiind preocupată de îmbunătăţirea procesului de pregătire practică a studenţilor la medicină, dar şi o activitate de cercetare ştiinţifică impresionantă, marcată de numeroase studii de cercetare şi studii clinice internaționale.

Investigații și prețuri

Consult online oncologie

1200 lei

Consult oncologie

1200 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată