Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam

Arii de expertiză:

Chirurgie cardiacă

Chirurgie cardiovasculară (adulți și copii)

Chirurgie cardiacă pediatrică

Chirurgie cardiacă adulți

Cardiologie intervențională

Ecocardiografie

Program consultatii:

Acest medic nu are un program afisat

Alți medici Visiting Professors

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam

Prezentarea medicului

Medicul de origine siriană a dedicat fiecare an excelenței în chirurgie cardiacă pentru copii și pentru adulți, dar și ca supervizor de medicină intervențională. Activitatea sa este legată de centre medicale de referință din Italia (San Donato), Siria, România (Institutul Clinic Fundeni, spitalul Marie Curie), Spania sau Monaco pentru cazuri complexe de chirurgie cardiovasculară.

Dr. Youssef Tammam a absolvit facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1985. A urmat apoi rezidențiatul la Institutul Clinic Fundeni sub îndrumarea profesorului Ioan Pop de Popa, fondatorul școlii românești de chirurgie cardiovasculară. Câțiva ani mai târziu, Dr. Tammam primește titlul de Doctor în Științe cu o lucrare despre chirurgia cardiacă pediatrică. În ultimii ani, medicul Youssef Tammam a operat cu succes peste 600 de pacienți adulți și peste 1.000 de cazuri de copii și nou-născuți cu malformații cardiace severe.

Alte proiecte umanitare, ce reprezintă un punct de cotitură în chirurgia cardiacă pediatrică din Siria și Italia – Centrul de Chirurgie Cardiacă Pediatrică din Siria; primul program de transplant de maduvă din spitalul Tishreen din Siria, în colaborare cu Institutul Mediteranean de Hematologie și cu Spitalul San Raffaele din Milano; Centrul Național pentru Talasemie, în colaborare cu Ministerul Sănătătți Sirian și Asociația Italiană de Endocrinologe Pediatrică.

Secretar General al Mediterranean Thoracic Society și membru al unor asociații și societăți de profil internaționale, medicul Youssef Tammam a prezidat zeci de congrese naționale și internationale de chirurgie cardiacă și este autor și co-autor a peste 60 de publicații din domeniul chirurgiei cardiace pentru copii și adulți.

Investigații și prețuri

Consultatie

600 lei

Consultatie online

600 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată