Blog

Enayati Hospital: servicii complete pentru îngrijirea vârstnicilor

Enayati Hospital este un spital de recuperare, geriatrie și îngrijiri paliative, cu servicii medicale complete dedicate îngrijirii vârstnicilor, specializat, printre altele, în prevenirea și tratarea afecțiunilor specifice acestora. Parcurge acest articol și află mai multe informații despre îngrijirea seniorilor în acest spital!

Cuprins:

Ce reprezintă un spital cu servicii complete pentru îngrijirea vârstnicilor?

În cadrul Enayati Hospital, serviciile specifice vârstnicilor sunt completate de geriatrie și gerontologie, o secție pentru seniori cu medici profesioniști, precum și de îngrijire personală și asistență medicală permanentă. Acestea sunt disponibile tuturor pacienților, în funcție de nevoile lor individuale. De asemenea, echipa medicală este mereu pregătită să ofere asistență și sprijin pentru îmbunătățirea calității vieții seniorilor.

Acest spital poate oferi tratament și servicii specializate pentru afecțiunile specifice vârstnicilor. Echipa medicală ia în considerare starea generală de sănătate a pacienților, monitorizând atent tratamentele prescrise și adecvarea lor pe termen lung, pentru a obține cele mai bune rezultate. Spitalul are, de asemenea, programe dedicate îngrijirii paliative, care se concentrează pe managementul simptomelor severe și pe menținerea confortului pacientului. [1]

Enayati Hospital oferă cel mai bun nivel de îngrijire posibil pacienţilor săi vârstnici, prin intermediul unui sistem integrat de servicii la standarde ridicate și dotări de ultimă generaţie. Cu echipa sa competentă şi dedicată, spitalul pune la dispoziția pacienților posibilitatea de a beneficia de o experienţă medicală potrivită.

Avantajele serviciilor complete de îngrijire a vârstnicilor

Enayati Hospital oferă servicii complete pentru îngrijirea vârstnicilor, care acoperă toate nevoile individuale și specifice lor. Astfel, Enayati Hospital dispune de  Secția de Geriatrie și Gerontologie, cu medici cu experiență în identificarea afecțiunilor specifice vârstnicilor, evaluarea și tratamentul acestora.

Orașul Medical sau Enayati Medical City include un centru rezidențial pentru seniori, Enayati Home, unde seniorii care au nevoie de îngrijire permanentă sau asistență medicală se pot bucura de un mediu sigur și cald, în condiții premium. 

În Enayati Home, seniorii beneficiază de asistență personalizată și de un program de activități adaptate nevoilor individuale. De asemenea, medicii specializați sunt pregătiți să trateze afecțiunile specifice acestora și să le ofere tratamente și suport constant.

Un alt avantaj important de care se pot bucura seniorii internați în Enayati Hospital constă în dotările premium, care facilitează tratamentele de recuperare sau refacere a acestora. Printre ele se numără o bază de recuperare și posibilitatea de a urma terapii care oferă tratamente specializate pentru vârstnici, inclusiv fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie sau hidrokinetoterapie.

Acest spital din București oferă servicii complete pentru îngrijirea vârstnicilor și se axează pe îmbunătățirea calității vieții lor, prin tratarea afecţiunilor specifice şi acces la o varietate de servicii dedicate nevoilor individuale ale acestora.

Beneficii de care se pot bucura și seniorii tăi dragi

Sursă foto: shutterstock.com

Personalul medical din Enayati Hospital se asigură că pacienții beneficiază de investigații de prevenire și control al bolilor cronice și afecțiunilor specifice vârstnicilor, precum boala Alzheimer, diabetul zaharat și bolile cardiovasculare. De asemenea, echipa de profesioniști include medici specializați în terapii de relaxare, care sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor și pentru reducerea stresului și anxietății asociate cu înaintarea în vârstă.

În plus, în cadrul Enayati Hospital se desfășoară programe educative dedicate informării vârstnicilor cu privire la schimbările fizice și psihologice care se produc odată cu înaintarea în vârstă, precum și recomandări pentru menținerea sănătății pe termen lung. Aceste programe sunt menite să-i ajute pe seniori să învețe cum să facă față schimbărilor legate de vârstă și cum să evite dificultățile comune pe care le pot experimenta persoanele, pe măsură ce are loc procesul de îmbătrânire.

Secția de îngrijiri paliative din cadrul Enayati Hospital include îngrijiri specifice, care se concentrează asupra controlului durerii și îmbunătățirii calității vieții. Aici pacienții primesc confortul, grija și suportul de care au nevoie pentru a-și trăi viața după diagnostic cu demnitate. 

Spitalul oferă servicii complete pentru tratarea afecţiunilor specifice vârstnicilor, îmbunătăţirea calității vieții prin terapii de relaxare şi flexibilitate musculară, precum și programe educative și îngrijiri paliative. Prin grijă, servicii medicale complete și dotări premium, Enayati Hospital este cel mai potrivit loc pentru îngrijirea seniorilor. 

Terapii în cadrul unei baze de recuperare moderne

Enayati Hospital oferă o gamă largă de terapii și servicii de recuperare pentru îngrijirea vârstnicilor și nu numai. Acestea includ fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie, hidrokinetoterapie și alte terapii specializate.

Fizioterapia se bazează pe programe individualizate adaptate nevoilor specifice ale seniorilor, cum ar fi programul de recuperare și exerciții de mobilitate a articulațiilor. Sunt oferite și programe dedicate relaxării corpului și minții, pentru a crește calitatea vieții.

Baza de recuperare din Enayati Hospital oferă și terapii complementare precum masajul terapeutic. Astfel de terapii se fac într-un spațiu reconfortant și relaxant pentru seniori, ajutându-i să se concentreze asupra obiectivelor lor de îmbunătățire a sănătății și bunăstării. 

În plus, acestea îi ajută să aibă un mod de viață activ și potrivit vârstei lor. Terapiile sunt efectuate de cadre medicale care au experiența necesară pentru a administra corect tratamentele specifice nevoilor fiecărui pacient.

Dotări și facilități premium

Sursă foto: shutterstock.com

Enayati Hospital oferă un sistem integrat de servicii și facilități premium pentru a asigura cea mai înaltă calitate a vieții pentru seniori. Spitalul oferă dotări tehnice de ultimă generație, precum echipamente medicale moderne și sisteme informatice avansate pentru a asigura servicii medicale și terapeutice la standardele cele mai ridicate.

Personalul medical include medici specializați în geriatrie, asistenți medicali, terapeuți, consilieri de servicii sociale și alte profesii medicale specializate. Echipa medicală acordă o abordare holistică, pentru a asigura cel mai bun tratament și îngrijire pentru seniorii din Enayati Hospital.

În plus faţă de serviciile de asistenţă medicală și terapeutică pe care le oferă, spitalul beneficiază şi de o bază modernă de recuperare care are echipamente performante pentru exerciţii kinetoterapeutice, fizioterapeutice, hidroterapeutice și hidrokintoterapeutice. În baza de recuperare există, printre altele, un lift pentru pacienții cu dizabilități și un bazin modern.

De ce să alegi Enayati Hospital pentru seniorii din familia ta?

În cadrul Enayati Hospital, medicii dedicați își aduc aportul în ceea ce privește îngrijirea integrată care să se adreseze nevoilor medicale fizice, mentale și sociale ale vârstnicilor. Aceștia oferă asistență medicală permanentă pentru a preveni complicațiile legate de boala cronică și a ameliora simptomele. 

De asemenea, ei alcătuiesc un plan de îngrijire vârstnici personalizat, din perspectivă medicală multidisciplinară, care să se potrivească nevoilor seniorilor, astfel încât aceștia să primească îngrijirea potrivită.

Spitalul dispune de o bază de recuperare modernă cu acces la terapii specializate, inclusiv fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie, hidrokinetoterapie. Aceste terapii sunt adaptate nevoilor individuale ale pacienților vârstnici și sunt efectuate sub supraveghere medicală permanentă.

Dotările Enayati Hospital includ echipamente de ultimă generație și tehnologie modernă, concepute pentru a oferi cea mai bună experiență medicală de îngrijire și confort. Toate aceste facilități premium permit spitalului să furnizeze servicii complete și la standarde înalte în ceea ce privește îngrijirea seniorilor.

Enayati Hospital oferă o gama variată de servicii și tratamente, de la geriatrie și asistență medicală permanentă, la fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie și terapie ocupațională. Personalul medical se concentrează pe tratarea afecțiunilor specifice seniorilor și pe îmbunătățirea calității vieții acestora.

Alege Enayati Hospital pentru îngrijirea vârstnicilor din familia ta și arată-le, în acest mod, grija pe care le-o porți!

Sursă de informare:

  1. “Palliative Care.” Mayo Clinic, Mayo Foundation for Medical Education and Research, 15 Aug. 2017, www.mayoclinic.org/tests-procedures/palliative-care/about/pac-20384637, accesat la 17 februarie 2023.