enayatimedicalcity.ro

Servicii de recuperare, decontate integral de CASMB, in cel mai performant spital din Bucuresti - Enayati Medical City

Servicii de recuperare, decontate integral de CASMB, in cel mai performant spital din Bucuresti

Oferte speciale pana la sfarsitul lunii septembrie

Spitalul de recuperare si geriatrie din cadrul Enayati Medical City ofera in premiera servicii de recuperare medicala in contract cu CASMB, decontate integral, cu spitalizare de zi, in cel mai performant spital din Bucuresti.

Avand 60 de cabinete de policlinica ce acopera toate specialitatile medicale, un centru de wellness si recuperare cu dotari de ultima generatie, un spital de recuperare ce pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala de elita, echipamente si servicii de top, spitalul de recuperare din cadrul Orasului Medical isi deschide portile pentru a aduce ceea ce lipseste de pe piata medicala privata din Romania.

Recuperarea medicala este cea mai delicata ramura medicala pentru ca se adreseaza tuturor varstelor cu patologii diverse de la simple la complexe:

  • de la coxartroza (dureri ale articulatiei coxo-femurale), gonartroza (dureri de genunchi), evaluare sindromului post Covid, lumbago cu sciatica (dureri de spate), discopatii (deplasari ale discurilor intervertebrale) pana la banalele cefalee (dureri de cap) sau crize de pierdere a cunostiintei fara diagnostic, toate pot fi evaluate si tratate in cadrul sectiei de recuperare din Orasul Medical.

 

Cum pot beneficia de servicii?

Serviciile sunt decontate, integral, in contract cu CASMB, in baza unei trimiteri de la medicul de familie sau medicul specialist cu spitalizare de zi in conditii excelente si cu o abordare holistica a problemei medicale.

Pana cand pot sa ma programez?

Oferta speciala expira la sfarsitul lunii septembrie 2021 si cuprinde:

  • consultatia la medicul specialist,
  • o procedura de recuperare
  • radiografiile necesare diagnosticului de certitudine.

Unde ma programez?

Pentru programari in baza biletului de trimitere sunati la 021 9362 sau direct la receptia Spitalului de Recuperare din strada Gh Ionescu Sisesti nr 8A. Pentru detalii consultati www.enayatimedicalcity.ro

 

În Spitalul de Recuperare si Geriatrie, grija și îngrijirea sunt puse pe primul loc, fie că vorbim despre recuperare medicala sau după boală sau operații, îngrijiri paliative sau tratamentul bolilor neurodegenerative. Știm că starea de bine a înseamnă confort, demnitate și intimitate, iar pentru asta avem grijă de orice detaliu, de la planuri de tratament și dietă personalizată la dotările camerelor individuale sau de două paturi.

 

Echipa de medici de renume și personalul Spitalului de Recuperare si Geriatrie respectă fiecare minut petrecut alături de pacientii noștri. Orașul nostru medical oferă toate serviciile medicale in mod integrat,  fără timp pierdut sau drumuri suplimentare.

Vindecarea sau alungarea durerii încep cu încrederea. La Senior City poți să ai încredere deplină în echipa noastră de specialiști,  sustinuti de cea mai mare investitie in sistemul medical din ultimii 30 de ani. Înainte de toate, poți să ai încredere că oferim pacienților noștri toată susținerea medicală, științifică și psihologică pentru a-și recâștiga independența și demnitatea.