Blog

Servicii de recuperare, decontate integral de CASMB, în cel mai performant spital din București

Spitalul de Recuperare și Geriatrie din cadrul Enayati Medical City oferă în premieră servicii de recuperare medicală în contract cu CASMB, decontate integral, cu spitalizare de zi, în cel mai performant spital din București! Având un centru de wellness cu dotări de ultima generație, o echipă medicală de elită, echipamente de top si 60 de cabinete de policlinică ce acoperă toate specialitățile medicale, spitalul își deschide porțile pentru a aduce ceea ce lipsește de pe piața medicală privată din România.

Recuperarea medicală este cea mai delicată ramură medicală pentru că se adresează tuturor vârstelor cu patologii diverse de la simple la complexe, precum:

  • coxartroza (dureri ale articulației coxo-femurale)
  • gonartroză (dureri de genunchi)
  • evaluare sindromului post Covid
  • lumbago cu sciatică (dureri de spate)
  • discopatii (deplasări ale discurilor intervertebrale)
  • cefalee (dureri de cap)
  • crize de pierdere a cunostiintei fără diagnostic

Cum pot beneficia de servicii?

Serviciile sunt decontate, integral, în contract cu CASMB, în baza unei trimiteri de la medicul de familie sau medicul specialist cu spitalizare de zi în condiții excelente și cu o abordare holistica a problemei medicale.

Ce conține oferta specială

  • consultația pentru evaluare la medicul specialist
  • 4 proceduri de recuperare (kineto-terapie) alte investigații în funcție de diagnostic

Unde mă programez?

Pentru programări în baza biletului de trimitere sunați la 021 9362 sau direct la recepția Spitalului de Recuperare din Gh. Ionescu Sisesti nr 8A, Bucuresti.
Pentru detalii consultați www.enayatimedicalcity.ro

Ce ar mai trebui sa știi despre Spitalul de Recuperare & Geriatrie

În Spitalul de Recuperare și Geriatrie, grija și îngrijirea sunt puse pe primul loc, fie că vorbim despre recuperare medicală după boală & operații, îngrijiri paliative sau tratamentul bolilor neurodegenerative. Știm că starea de bine înseamnă confort, demnitate și intimitate, iar pentru asta avem grijă de orice detaliu, de la planuri de tratament și dietă personalizată la dotările camerelor individuale sau de două paturi.

Echipa de medici de renume și personalul Spitalului de Recuperare și Geriatrie respectă fiecare minut petrecut alături de pacienții noștri. Orașul nostru medical oferă toate serviciile medicale în mod integrat, fără timp pierdut sau drumuri suplimentare. Vindecarea sau alungarea durerii încep cu încrederea. La Senior City poți să ai încredere deplină în echipa noastră de specialiști, susținuți de cea mai mare investiție în sistemul medical din ultimii 30 de ani. Înainte de toate, poți să ai încredere că oferim pacienților noștri toată susținerea medicală, științifică și psihologică pentru a-și recâștiga independența și demnitatea.

Sună la 0219362 si programează-te acum!