Urologie

Urologia este o specialitate medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tractului urinar, precum și de problemele sistemului reproductiv masculin.
urologie

Servicii

Pe lângă consult, Enayati Medical City îți pune la dispoziție medici de elită și o întreagă paletă de investigații care se pot realiza în ambulatoriu.

Conf. Univ. Bogdan Geavlete 450 LEI Programează-te
Prof. Dr. Bob Djavan 1200 LEI Programează-te
Prof. Dr. Bob Djavan 1200 LEI Programează-te
Conf. Univ. Bogdan Geavlete 450 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 320 LEI Programează-te
Dr. Robert Stoica 430 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 320 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 500 LEI Programează-te
Prof. Dr. Bob Djavan 1200 LEI Programează-te
Conf. Univ. Bogdan Geavlete 400 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 280 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 280 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 340 LEI Programează-te
Dr. Robert Stoica 340 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 340 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 340 LEI Programează-te
Dr. Robert Stoica 340 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 340 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 340 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 340 LEI Programează-te
Dr. Alexandru Cherciu 340 LEI Programează-te
Dr. Tiberiu Priporeanu 150 LEI Programează-te

De ce Urologie în Enayati Medical City

Enayati Medical City oferă servicii medicale de elită în prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urologice.

Afecțiuni

În Enayati Medical City investigăm și tratăm o gamă largă de patologii, precum:

Infecții de tract urinar
Calculi renali (pietre rinichi)
Incontinență urinară
Cancer de prostată
Cancer de testicule
Disfuncții erectile

Echipa Medicală

Alege medicul cel mai potrivit pentru tine și programează-te acum apelând 0219362 sau completând formularul de solicitare a programării de pe pagina medicului !

dr-bob-djavan-removebg-preview

Urologie

Prof. Dr. Bob Djavan

Bogdan-Geavlete-1024x1024-removebg-preview

Urologie

Conf. Univ. Bogdan Geavlete

tiberiu_priporeanu_bg

Urologie

Dr. Tiberiu Priporeanu

robert_stoica_36-site-EMC

Urologie

Dr. Robert Stoica

Alexandru Cherciu

Urologie

Dr. Alexandru Cherciu

Articole

Fii la curent cu cele mai importante știri și informații din domeniul medical. Află recomandările specialiștilor din Enayati Medical City dintr-o serie de articole și interviuri dedicate îngrijirii sănătății tale.

Despre afecțiuni urologice

Infecțiile de tract urinar afectează vezica urinară și/sau rinichii. Cistitele, așa cum mai sunt numite în termeni medicali, se produc atunci când bacteriile ajung la nivelul uretrei și rămân localizate în vezica urinară, provocând durere și disconfort la urinare.

Calculii renali sau pietrele la rinichi apar când în urină se acumulează cantități mari de săruri și minerale. Calculii sunt de dimensiuni mici, dar pot provoca disconfort și dureri întrucât se pot mări și deplasa din rinichi către ureter și vezica urinară.

Incontinența urinară se manifestă prin scurgeri involuntare de urină. În cazul femeilor, astfel de situații pot apărea în perioadele de sarcină sau după naștere, iar la bărbați incontinența urinară se manifestă adesea în cazurile pacienților cu afecțiuni ale prostatei.

Cancerul de prostată apare sub forma unei glande sub vezica urinară și anterior de rect. Printre simptomele întâlnite în rândul pacienților se numără fluxul slab sau întrerupt de urină, senzație de urgență micțională, urinare frecventă (în special în timpul nopții), durere sau usturime în timpul urinatului, prezența sângelui în urină sau în spermă, scădere în greutate sau disfuncție erectilă.

Cancerul de testicule este o afecțiune oncologică cauzată de apariția unei tumori în interiorul scrotului. De regulă, afecțiunea apare în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 19 și 40 de ani.

Disfuncția erectilă reprezintă incapacitatea constantă sau repetată de a obține și menține erecția necesară în timpul contactului sexual. Afecțiunea poate apărea din cauza tulburărilor vasculare, neurologice sau de altă natură (endocrine, traumatice, chirurgicale sau oncologice).

Diagnostic

Diagnosticul de către medicul urolog se va pune în urma unor analize și investigații precum: ecografie renală și de prostată, teste urodinamice, debitmetria urinară, cistometria, cistoscopia, analizele de sânge și urină sau puncția biopsiei de prostată.

Tratament

Metodele de tratament folosite pot fi chirurgicale, minim-invazive, precum ureteroscopia cu laser, fotovaporizarea cu laser, prostatectomia robotică sau chirurgia laparoscopică, fie se pot baza exclusiv pe tratamentul medicamentos în cazul afecțiunilor ușoare.

Consultații Urologie

Un consult la urologie este necesar în cazul bărbaților atunci când apar simptomele de durere sau usturime la micțiune, senzația de a urina des, senzația de urinare incompletă, durere lombară, durere testiculară, scăderea capacității de a obține sau menține erecția, fie la apariția sângelui în urină sau în spermă. În cazul femeilor, cele mai frecvente simptome includ incontinența urinară, disconfortul la urinare sau senzația de a urina des.

Second Opinion

• Siguranța unui diagnostic corect
• Confirmarea sau infirmarea diagnosticului actual
• Ințelegerea rezultatelor investigațiilor și analizelor
• Acces la medici de top
• Evaluarea planului actual de tratament
• Obținerea unor alternative pentru planul de tratament actual
• Informații despre protocoale de cercetare la clinici de renume mondial
• Soluții medicale care încă nu sunt disponibile în România
• Managementul integrat al cazului medical
• Monitorizarea pacientului, inclusiv în sistemul de stat
• Follow-up medical