#roboterapeut: Recuperare robotizată în Enayati Hospital

Atunci când medicina din suflet întâlnește tehnologia de ultimă generație, rezultatele devin cu adevărat extraordinare! De aceea, în Enayati Hospital îți punem la dispoziție inclusiv tehnologie robotizată pentru a merge mai departe, mai ușor!

Pacienții cu deficiențe locomotorii (în special cei cu deficiențe de mers), precum și cei care au suferit leziuni ale măduvei spinării, accidente vasculare cerebrale sau alte afecțiuni care le-au afectat mobilitatea pot beneficia de recuperarea robotizată pentru antrenamentul asistat al mersului prin #roboterapeutul nostru. Acest tip de recuperare rapidă și eficientă presupune un exoschelet robotic care ajută la îmbunătățirea funcției motorii a membrelor inferioare, asistat de computer și de specialiști în domeniu.  

Afecțiuni pe care le putem trata prin recuperarea robotizată:

  • Accidente vasculare cerebrale (AVC);
  • Leziuni ale măduvei spinării;
  • Tumori cerebrale;
  • Scleroză multiplă;
  • Paralizii cerebrale;
  • Alte tipuri de deficiențe locomotorii sau care afectează mobilitatea.

Beneficiile recuperării robotizate în Enayati Hospital, prin #roboterapeut

În Baza de recuperare din Enayati Hospital știm că impactul tehnologiei moderne asupra procesului de recuperare este major. De aceea utilizăm echipamente de ultimă generație care permit creșterea eficienței tratamentelor prin posibilitatea de a personaliza terapiile în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient. De asemenea, utilizăm tehnologie modernă, de tipul celei robotizate, deoarece ea contribuie la îmbunătățirea rezultatelor, precum și la reducerea duratei de spitalizare, datorită eficienței crescute a tratamentelor. 

Ce face mai exact #roboterapeutul nostru:

Asistent robotic pentru membrele inferioare:
robotul asistă mișcările pacientului în timpul mersului. Exoscheletul este ajustabil pentru a se potrivi dimensiunilor și necesităților individuale ale pacienților.

Mers asistat și controlat: dispozitivul permite un mers asistat și controlat, ajutând pacienții să își recâștige abilitățile de mers prin încurajarea mișcărilor corecte și coordonate ale membrelor inferioare.

Feedback vizual și auditiv: robotul oferă feedback vizual și auditiv pentru a ghida pacienții în timpul exercițiilor și pentru a-i motiva să mențină o formă corectă și să depună eforturi adecvate.

Personalizare și ajustare: robotul poate fi personalizat pentru a se adapta la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Parametrii precum viteza, rezistența și unghiurile de mișcare pot fi ajustate pentru a crea un program de recuperare individualizat.

Monitorizarea progresului în recuperarea medicală: robotul permite monitorizarea și evaluarea progresului pacienților în timpul ședințelor de reabilitare medicală, prin colectarea datelor. Această funcție este utilă pentru medicii specialiști în recuperare medicală și kinetoterapeuți, contribuind la siguranța și eficacitatea procesului de recuperare.

Alege #roboterapeut pentru a merge mai departe! 

Prețul unei ședințe pornește de la 240 RON

Sună pentru programare
Ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să programezi o vizită? Contactează-ne la 021 9362 sau completează formularul de contact.

Echipa medicală

Șef Bază de Recuperare

Dr. Mihaela Parnia

Dr. Mihaela Parnia este medic specialist Medicină fizică și Reabilitare (Recuperare Medicală), cu 10 ani de experiență în domeniul reabilitării medicale, având competență în ecografia musculo-scheletală. Doamna doctor este membră a Societății Române de Reabilitare Medicală, a Societății internaționale (ISPRM) și europene (ESPRM) și a EFIC (European Pain Federation).

Recuperare medicală

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco este medic primar Recuperare medicală, Doctor în Științe medicale și Profesor Universitar. Având o experienţă de peste 30 ani în domeniul recuperării medicale și de 13 ani ca profesor universitar, Prof. Dr. Elena Luminiţa Sidenco tratează pacienţi de orice vârstă, cărora le pune la dispoziţie planuri personalizate de tratament, în funcţie de patologia fiecăruia. 

Recuperare medicală

Șef Secție Dr. Dan Dumitrașcu

Doamna Dr. Mihaela Chiţu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Recuperare medicală

Dr. Mihaela Chiţu

Doamna Dr. Mihaela Chiţu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2016, iar din anul 2020 este Medic Specialist Recuperare Medicală.

Fiziokinetoterapie, Coordonator Bază de Recuperare

Alina Malaete

Fiziokinetoterapie

David Ștefan

Fiziokinetoterapie

Violeta Maneciu

Fiziokinetoterapie

Andrei Iordache

Fiziokinetoterapie

Rebeca Tudor

Fiziokinetoterapie

Alexandru Spiroiu

Fiziokinetoterapie

Ionela Stoean

Fiziokinetoterapie

Ciprian Sima

Kinetoterapie

Alina Elena Dumitru

Kinetoterapie

Adrian Vitan