Ortopedie Pediatrică

MicrosoftTeams-image (18)

Servicii

Ortopedia pediatrică este o ramură specializată a ortopediei care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și managementul afecțiunilor musculo-scheletice la copii și adolescenți. Aceste afecțiuni pot fi congenitale (prezente de la naștere), dezvoltate în timpul copilăriei sau rezultatul unor traumatisme. 

Dr. Oana-Mihaela Haram 320 LEI Programează-te
Dr. Oana-Mihaela Haram 280 LEI Programează-te
Dr. Oana-Mihaela Haram 390 LEI Programează-te
Dr. Oana-Mihaela Haram 320 LEI Programează-te
Dr. Oana-Mihaela Haram 100 LEI Programează-te

De ce Ortopedie Pediatrică în Enayati Medical City

Enayati Medical City oferă servicii medicale de elită în diagnosticarea și tratamentul disfuncționalităților mentale sau a tulburărilor psihice.

Afecțiuni

În Enayati Medical City investigăm și tratăm o gamă largă de patologii, precum:

Deformități congenitale: Afecțiuni precum piciorul strâmb (talus equinovarus), displazia de șold și sindactilia (degete unite).
Probleme de creștere: Discrepanțe în lungimea picioarelor, deformări ale membrelor, scolioza și alte deformări ale coloanei vertebrale.
Traumatisme: Fracturi, dislocări și leziuni ale ligamentelor, care necesită tratament specific pentru a nu afecta creșterea osoasă.
Afecțiuni neuromusculare: Distrofia musculară, paralizia cerebrală și alte afecțiuni care afectează mușchii și oasele.
Infecții și inflamații: Osteomielita (infecția osului) și artrita juvenilă.

Echipa Medicală

Alege medicul cel mai potrivit pentru tine și programează-te acum apelând 0219362 sau completând formularul de solicitare a programării de pe pagina medicului !

oana-haram-e1712918039425

Ortopedie pediatrică

Dr. Oana-Mihaela Haram

Articole

Fii la curent cu cele mai importante știri și informații din domeniul medical. Află recomandările specialiștilor din Enayati Medical City dintr-o serie de articole și interviuri dedicate îngrijirii sănătății tale.