Fundația Inovații Sociale Regina Maria este înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în anul 2010. Dăruirea, entuziasmul și spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Fundația acționează în domeniul medical și educațional oferind asistență medicală integrată persoanelor defavorizate  în cadrul policlinicilor sale sociale și servicii educaționale pentru copiii din familii cu venituri mici, prin centre de tip after-school.

“De peste 12 ani oferim servicii medicale de calitate în mod necondiționat și șansă la o viață decentă celor mai puțin norocoși decât noi. Cred că actul medical este o formă de a-ți iubi semenii și că activitățile pe care le facem pentru binele celorlalți sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci și pentru fiecare dintre noi, în clădirea unei lumi mai bune. Orice om trebuie să beneficieze de servicii medicale și de o șansă la o viață decentă”

Dr. Wargha Enayati – Fondator Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria

Sănătate

Bătrâni fără pensie, oameni care și-au pierdut locuința, mame bolnave rămase fără loc de muncă și cu grija copiilor, bărbați aflați în incapacitatea de a lucra, în timp ce boala continuă să-i însoțească într-o luptă zilnică pentru supraviețuire – aceștia sunt doar o parte dintre pacienții fundaţiei. 

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este singura care oferă permanent servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și fără asigurări medicale. Până în anul 2022 fundaţia a oferit peste 90.500 de consultații și investigații gratuite către 13.000 de bolnavi defavorizați, nevoia reală de asistență medicală fiind însă cu mult mai mare.

Educație

În completarea serviciilor medicale, fundaţia coordonează centre educaționale ce deservesc pentru peste 390 de copii ce provin din medii defavorizate.

Aici, copiii primesc zilnic educație de calitate, o masă caldă, asistență psihologică, și nu în ultimul rând, grija și iubirea de care cei mici au nevoie.

Află mai multe despre Fundația Inovații Sociale Regina Maria aici

CUM POŢI SUSŢINE ACTIVITATEA FUNDAŢIEI

Trimite SMS la 8844 cu textul “VISE” sau “SOARTA” pentru 2 EURO/lună