Blog

Serile Enayati Medical City, ediția a II-a: Rolul stoicismului în viață, discuție cu Sever Voinescu și Theodor Paleologu

Rolul stoicismului în viață

Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică în rezolvarea problemelor medicale ale pacienților. În Orașul Medical tratăm trup și suflet deopotrivă. Când sufletul e bine și trupul se reface. Așa că am decis să lansăm o serie de evenimente-dezbateri pentru suflet.

Serile Enayati Medical City continuă pe 20 octombrie, începând cu ora 19.00! De data aceasta invitații noștri vor fi Sever Voinescu și Theodor Paleologu, care vor discuta despre rolul stoicismului în viață.

Participarea este gratuită cu confirmarea prealabilă la adresa de e-mail: [email protected].

Evenimentul Enayati Medical City se desfășoară în parteneriat media cu Ziarul Adevărul și Revista Dilema Veche și cu susținerea „Casa Paleologu”, Fundație educațională liberă. Vă așteptăm cu drag!

Serile Enayati Medical City au fost deschise pe 13 octombrie 2022, în incinta primului Orașul Medical din România cu o dezbatere despre „Religie în fața bolii” între Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Mihai Marcu și Dr. Wargha Enayati. Primul eveniment a marcat lansarea Expoziției de Biblii Vechi, o colecție personală ce îi aparține domnului Mihai Marcu, CEO Medlife, care cuprinde 29 de lucrări religioase și care va fi deschisă publicului larg până pe 25 noiembrie.