Blog

Regele Mihai a fost cel care a acceptat ca numele Reginei Maria sa devina identitatea retelei private de sanatate

“M.S. Regina Maria nu este doar personajul care m-a atras spre Romania, ci un model pentru noi toti. Cu o gandire avangardista, M.S. Regina Maria a imbinat actiunile sale cu viata spirituala, reusind sa ajute cu adevarat poporul roman, si sa devina un simbol de mandrie nationala. Aceasta schimbare in care imbratisam numele celei care a fost cunoscuta drept a “mama ranitilor” a primit girul M.S. Regele Mihai si, implicit pentru mine, binecuvantarea M.S. Regina Maria”, povesteam in martie 2011 atunci cand Casa Regala a Romaniei a acceptat sa ofere aceasta mare onoare.

Ulterior, la doar cateva luni, Reteaua Privata Regina Maria devenea furnizor de servicii medicale al Casei Regale, distinctiee de care se bucuraa si astazi dupa 9 ani.

Relatia pe care am avut-o cu MS Regele Mihai a fost una speciala si imi amintesc cu drag vizita MS la maternitatea Baneasa, primul spital dedicate mamei si copilului, privat din Romania. Sunt mandru si fericit ca i-am fost gazda si mai ales ca la 25 de ani de cand am infiintat reteaua, recunoasterea calitatii este inca la standard inalte.

Prin statut, titlul de furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri a calităţii serviciilor de pe piața românească. Titlul de furnizor este conferit persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puţin un an. Această distincţie dovedeşte aprecierea calităţii serviciilor medicale de către Casa Regală.

In 7 martie 2011 Centrul Medical Unirea si Euroclinic voau devenit Regina Maria, reteaua privata de sanatate. Procesul de rebrenduire a celei mai mari retele private de sanatate din Romania a fost una dintre cele mai importante decizii de business pe care le-am luat in cei 20 de ani dedicati exclusiv constructiei si dezvoltarii acestui proiect.

In 201, proaspata retea privata de sanatate, Regina Maria avea peste 1000 de medici care lucrau in 6 spitale si 20 de policlinici din Romania.