Blog

Programul Visiting Professors – serviciu oferit de Concierge Medical

Dreptul la sănătate este universal indiferent de zona unde locuim și indiferent de granițe. Enayati Medical City este primul oraș medical din România care oferă pacienților acces la programul Visiting Professors, un serviciu modern de sănătate creat pentru a oferi pacienților șansa de a accesa o opinie medicală de încredere, oferită de medici recunoscuți din străinătate.

Prin programul Visiting Professors medici renumiți și cu experiență vastă din țările occidentale vin să ofere expertiza lor și să îndrume pacienții către cele mai bune opțiuni terapeutice.

Ce este programul Visiting Professors?

Programul “Visiting Professors” este un serviciu proiectat să aducă în cadrul unei instituții medicale specialiști de renume internațional din domeniul medical pentru a susține și a împărtăși experiența lor cu pacienții, medicii și personalul medical local. Prin programul Visiting Professors, pacienții au acces la unii dintre cei mai recunoscuți medici din străinătate care, la invitația Concierge Medical – parte din Enayati Medical City -, vin special în România pentru a oferi consultații specializate de oncologie, ortopedie, urologie, chiropractică și neurochirurgie.

De ce să programezi o consultație la unul dintre specialiștii din Programul Visiting Professors?

Programul Visiting Professors se traduce prin expertiză medicală internațională chiar la București. Pacientul nu este nevoit să meargă în străinătate pentru a beneficia de servicii medicale de top. Pentru unii pacienți acest program înseamnă economie de timp și financiară!

Programează o consultație la unul dintre medicii din Programul Visiting Professors, pentru a beneficia de:

  1. Expertiză și cunoștințe avansate – medicii din programul Visiting Professors sunt de obicei specialiști, profesori universitari cu expertiză și cunoștințe avansate în domeniul lor de specializare. Consultând un astfel de medic, puteți beneficia de îndrumare și consiliere de la un expert în domeniu.
  1. Abordări terapeutice inovatoare – medicii din programul Visiting Professors pot fi la curent cu cele mai recente descoperiri și abordări terapeutice inovatoare în domeniul lor de specializare. Prin programarea unei consultații, puteți afla mai multe despre opțiunile de tratament inovatoare care ar putea fi disponibile pentru afecțiunea dumneavoastră.
  2. A doua opinie medicală – programul Visiting Professors poate oferi o oportunitate pentru o evaluare medicală suplimentară. Dacă aveți îndoieli cu privire la diagnosticul sau tratamentul prescris de medicul dumneavoastră curant, puteți solicita o consultație cu un medic din programul Visiting Professors pentru a obține o a doua expertiză medicală.
  3. Acces la experți în afecțiuni rare sau complexe – medicii din Programul Visiting Professors pot fi experți în afecțiuni rare, genetice sau în cazuri medicale complexe care necesită o evaluare și tratament specializat. Consultând un astfel de medic, puteți avea acces la expertiza și cunoștințele necesare pentru a trata corect afecțiunea dumneavoastră.

Fie că aveţi sau nu un diagnostic sau aveți nevoie de o a doua opinie medicală (Second Opinion), profitați de vizita medicilor din Programul Visiting Professors!

În general, programarea unei consultații cu un medic din Programul Visiting Professors poate fi benefică pentru a vă asigura că primiți cele mai bune îngrijiri medicale posibile și pentru a avea încredere în deciziile privind tratamentul și managementul afecțiunii dumneavoastră.

Sursă poză: shutterstock.com