Blog

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă in Enayati Hospital

Pe măsură ce părinții sau bunicii noștri îmbătrânesc, sănătatea lor este ceva de care ne îngrijorăm mereu. De aceea, screening-ul pentru bolile cronice ale vârstnicului reprezintă un pas preventiv pentru a identifica simptomele precoce ale oricărei boli.

Oricărei afecțiuni diagnosticată precoce i se poate aplica un tratament adecvat care amână posibilele complicații viitoare.

Încurajăm seniorii să facă controale periodice de sănătate pentru prevenirea apariției bolilor legate de îmbătrânire, chiar și atunci când starea de sănătate pare bună. Astfel, multe boli pot fi depistate din timp și pot fi tratate, iar evaluările preventive de sănătate pot asigura starea de bine pe care o merită pentru o bătrânețe frumoasă.

Îmbătrânirea frumoasă începe cu o evaluare preventivă

Alege pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă care include o evaluare geriatrică completă și complexă și stabilește starea generală de sănătate și funcțională a vârstnicului printr-o abordare interdisciplinară și personalizată, oferită de echipa medicală Enayati Hospital care este specializată în diagnosticarea pacienților cu patologie geriatrică.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă
cu internare în Enayati Hospital include:

  • Spitalizare în cameră dublă sau triplă (ofertă cu perioadă de internare de 11 zile calendaristice)
  • Consultație Geriatrie-Gerontologie (anamneză, evaluare istoric medical, examen clinic complet pe aparate și sisteme)
  • Evaluare geriatrică standardizată (evaluarea statusului funcțional, test de nutriție, evaluarea statusului cognitiv, inclusiv tulburări de memorie) și stabilirea planului de tratament
  • Administrarea tratamentului indicat de medicul curant
  • Supraveghere medicală permanentă, 24/7
  • La recomandarea medicului geriatru din Enayati Hospital, administrarea Terapiei antiaging cu Gerovital H3 fiole sau a Terapiei neurotrofică cu preparate biologice și antioxidantă
  • Discount de 10% la procedurile de recuperare: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic
  • Manevre de îngrijire a pacientului geriatric
  • Monitorizare evoluție și reajustare tratament la nevoie de către medicul geriatru
  • 3 mese (plus 2 gustări) / zi de spitalizare.
Acest pachet se adresează pacienților independenți și cu dependență ușoară.

Prețul pachetului Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare este în valoare de 6.600 RON cu bilet de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist pentru internare în Secția Geriatrie-Gerontologie din Enayati Hospital.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare, făra bilet de trimitere, este în valoare de 9.900 RON.