Blog

OFERTĂ SPECIALĂ! Îngrijire medicală de 5*, de sărbători, la super preț!

Nevoile medicale nu intră în vacanță pe perioada sărbătorilor!

De aceea, în Enayati Hospital grija pentru pacienți este continuă, indiferent de perioada în care ne aflăm.
Pentru că știm cât de important este să fii liniștit și tratat cum se cuvine, mai ales atunci când ai cea mai mare nevoie, noi suntem alături de tine sau de cei dragi ție cu îngrijire medicală cu spitalizare, 24/7, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă.

Alege îngrijirea medicală cu spitalizare la Enayati Hospital până in 4 ianuarie 2022 și beneficiezi de o ofertă specială, la un SUPER PREȚ la asistență de 5 stele: de la 450 lei/ zi de spitalizare + decontare CNAS.

Informații ofertă:

  • Această ofertă este disponibilă în perioada 16.12.2022-4.01.2023 și se acordă în funcție de locurile disponibile în Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative, Enayati Hospital.

  • Oferta presupune asistență de specialitate 24/7, supraveghere medicală și masă și nu se aplică serviciilor de îngrijire pacienți cu nevoi speciale, serviciilor de recuperare, medicamentelor și consumabilelor.

  • Prețul internării pornește de la 450 lei/zi de spitalizare + decontare CNAS cu bilet de trimitere și diferă în funcție de nevoia medicală pe care o are pacientul.

Contactează-ne și reprezentanții noștri vă vor oferi un plan de tratament personalizat

Știm că fiecare pacient este diferit. De aceea, suntem pregătiți să oferim fiecărui pacient îngrijirea de care are nevoie.