Blog

Testimonial – Recuperare neurologică în Enayati Hospital

„Am avut un mare noroc să ajung la Enayati Hospital, la Dr. Gabriela Mihăilescu”, ne povestește doamna Rodica, în vârstă de 83 ani.

Doamna Rodica a ajuns la noi în urma traumatismelor produse de o cădere accidentală.

„Era acum trei luni de zile, într-o joi. Așteptam un colet, iar la venirea curierului, am coborât în grabă, dar din nefericire m-am împiedicat și am căzut. Nu am înțeles exact cum mi s-a întâmplat și nu știam de fapt cât de grav urma să fie. Am stat izolată la pat ceva timp, apoi am fost la mai multe consultații, care din păcate nu au avut un rezultat pozitiv.

Într-o zi, la recomandarea unei prietene bune, am ajuns la Enayati Hospital, imobilizată într-un scaun cu rotile. Datorită specialiștilor de aici și indicațiilor unui tratament corespunzător de recuperare, am fost în stare să mă ridic a doua zi și să merg cu cadrul. Am rămas foarte impresionată de abilitățile și experiența specialiștilor de aici – oameni care fac minuni. Astfel am ajuns să cunosc o echipă minunată, mai ales pe doamna doctor Mihăilescu. Am venit în scaun cu rotile, iar acum plec acasă, în stare să merg cu ajutorul cadrului. În această perioadă de recuperare, a contat foarte mult dedicația și profesionalismul pe care le are echipa de aici. Specialiștii din baza de recuperare, de la fiziokinetoterapie sunt minunați, atâta forță și energie mi-au oferit, mi-au dat curaj să mă ridic, iar doamna doctor Mihăilescu, un om atât de deosebit, mi-a dat motivație să fac mulți pași, și iată-mă, acum fac plimbări! Sunt recunoscătoare că am cunoscut-o pe doamna doctor – un om dedicat, empatic, drag mie de azi înainte!”