Blog

Am ales sa fiu medic datorita dragostei pentru oameni si viata. Am ales Enayati Medical City pentru curajul inspirational pe care l-am gasit aici.

 

Invitatie la reflectie cu Dr. Viorica Tilinca

 

Hipocrate – parintele medicinei spunea <<Vindeca uneori, trateaza des, alina intotdeauna>>. In Enayati Medical City se intampla toate acestea: vindecam, tratam si ii alinam zi de zi pe bunicii si parintii nostri cu blandete si respect.”

Dr. Viorica Tilinca, Director de Vanzari in cadrul Enayati Medical City si Senior City, 0744.753.140

 

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul deschiderii Enayati Medical City, orasul medical ce imbina pentru prima oara un centru integrat de oncologie si recuperare (cu toate functiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie si medicina nucleara, peste 100 de paturi) si un centru de ingrijire varstnici cu peste 130 de paturi. Astfel, Enayati Medical City este ecosistemul medical care integreaza elita furnizorilor de servicii medicale ca sa ofere cele mai bune solutii posibile in Romania pentru oncologie integrata si ingrijirea varstnicilor.

Pentru a oferi aceste servicii, avem nevoie de o comunicare clara, concisa, de un Director de Vanzari care sa inteleaga si respecte vocatia medicala si sa empatizeze cu pacientii.

O astfel de persoana este Dr. Viorica Tilinca, Director de Vanzari in cadrul Enayati Medical City si Senior City, care va promova si oferi serviciile noastre de elita pentru pacienti, reusind sa aduca vocatia medicala mai aproape de public.

Haideti sa aflam mai multe despre cum va reusi sa faca acest lucru, urmarind interviul pe care a avut bunavointa de a ni-l acorda:

 

Stim ca aveti un parcurs educational si profesional divers. Impartasiti-ne putin din experients dvs.

Am absolvit facultatea de medicina din cadrul universitatii de medicina si farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca. Dupa o perioada in care am profesat ca medic, am decis sa-mi continui cariera in industria farmaceutica.

Pe parcursul a 24 de ani petrecuti in industria farmaceutica am avut posibilitatea sa cunosc aspectele legate de cercetarea, producerea, autorizarea, distribuirea si promovarea medicamentelor. Am lucrat in diferite companii farmaceutice si in diferite departamente, de la promovare si vanzare pana la marketing. In 2004 am absolvit programul de Executive MBA la Romanian American Business School – ASEBUSS.

 

Ce v-a determinat sa alegeti domeniul medical, pana la urma?

Dragostea fata de oameni si de viata. Cred ca domeniul medical, indiferent ca vorbim despre diagnostic, tratament, ingrijire, cercetarea sau promovarea medicamentelor, este domeniul cel mai apropiat de oameni. Tot ce se intampla in acest domeniu este menit sa prelungeasca si sa imbunatateasca viata oamenilor.

 

Foarte frumos spus. Se apropie mult de viziunea pe care am auzit-o la dr. Wargha Enayati. Suntem curiosi cum ati luat legatura cu universul Enayati?

Sincer, intamplator. Lucram intr-una dintre cele mai mari multinationale din industria farmaceutica si intr-o zi, din intamplare, am citit pe un site de social media un articol despre orasul medical Enayati. Acest articol mi-a starnit curiozitatea si am inceput sa caut mai multe informatii. Asa am aflat ca in nordul Bucurestiului se construia primul ecosistem medical din Romania. Eram impresionata nu numai de unicitatea conceptului si de magnitudinea constructiei dar mai ales de curajul si dorinta de a fi de folos semenilor. Pentru ca un astfel de proiect poate fi realizat doar avand mult curaj si dragoste fata de oameni.

 

Cum se va manifesta aceasta dorinta de a fi de folos semenilor, la Enayati Medical City?

Printr-o abordare integrata a ingrijirii seniorilor, de la varstnicul independent pana la cel care are nevoie de ingrijiri palliative, ceea ce inseamna ca in acelasi loc avem toate resursele necesare ingrijirii bunicilor si parintilor nostri, intr-un mediu in care sa se simta ca acasa. Acest concept include asistenta medicala, ingrijire personala si activitati de socializare. Facilitatile noastre sunt centrate pe seniori si bazate pe specialisti de elita avand la dispozitie aparatura medicala de ultima generatie.

 

Intr-adevar, in curand romanii vor putea beneficia de toate aceste servicii. Pana atunci, doamna dr. Tilinca, aveti un sfat pentru cititori?

Mai degraba o invitatie la reflectie. In tumultul vietii de zi cu zi, prinsi intre serviciu si obligatiile familiale, uitam de multe ori ca varstnicii nostri fragili, singuri si izolati au nevoie de ingrijire adecvata si de socializare. Este important sa stim ca astazi putem face mai mult pentru dansii, ca astazi lucrurile s-au schimbat si ca exista locuri unde sunt respectati, pretuiti si ingrijiti.

Hipocrate – parintele medicinei spunea “Vindeca uneori, trateaza des, alina intotdeauna”

In Enayati Medical City se intampla toate acestea: vindecam, tratam si ii alinam zi de zi pe bunicii si parintii nostri cu blandete si respect.

 

Ii multumim foarte mult doamnei dr. Viorica Tilinca pentru colaborare si pentru disponibilitatea de a raspunde intrebarilor noastre si asteptam cu nerabdare sa va punem la dispozitie facilitatile medicale, echipele de elita si standardele internationale mentionate mai sus.

Pana atunci, va invitam sa ne urmariti paginile de Facebook, LinkedIn si Instagram pentru detalii referitoare la deschidere.

 

Cuvinte cheie: Enayati Medical City, spital, medical, medici, asistenta medicale, ingrijire, seniori, varstnici, batrani, medic, medicamente