Monitorizare și grijă pentru dragii tăi, în Enayati Hospital!

Fie că ai nevoie de cineva care să îți preia responsabilitățile de îngrijire a părinților tăi astfel încât să ai un moment de respiro, să te poți ocupa și de sănătatea ta sau pur și simpu cauți ajutor pentru zilele în care ești în vacanță, îngrijirea seniorilor tăi într-un oraș medical specializat îți poate da răgazul pe care îl cauți.

Vino în luna august în Enayati Hospital cu oricare dintre membrii familiei tale, lasă-i în grija noastră o săptamână sau două, iar noi le vom oferi îngrijirea de care au nevoie, precum și monitorizarea stării de sănătate prin consultații de specialitate, analize și recuperare medicală. Totul într-un singur loc, în Enayati Medical City, și la un preț special pentru că ești abonatul nostru.

Tu ai nevoie de o pauză, ei au nevoie de monitorizare și grijă. Lasă-i pe dragii tăi la noi, în Enayati Hospital.

de la 9570 lei 5250 lei
spitalizare 7 zile

SAU

de la 17.400 lei 8700 lei
spitalizare 14 zile

Prețuri pentru spitalizare în cameră triplă, pentru pacienți cu dependență ușoară/ moderată sau totală, persoane independente, cu forme incipiente de boli neurodegenerative.

Pentru oferta completă și personalizată contactează-ne.

Termeni și Condiții

✔️ De această ofertă specială pot beneficia doar abonații Enayati Medical City.

✔️ Această ofertă:

  • este valabilă până în 31 august 2023 pentru servicii medicale cu internare în Enayati Hospital din Enayati Medical City;
  • include cazare, masă și servicii medicale: îngrijire medicală, analize medicale uzuale (la recomandarea medicului curant și în valoare maximă de 500 de lei), consultații de specialitate (geriatrie și recuperare medicală), fizioterapie (3 proceduri), kinetoterapie, masaj, tratament geriatric. În funcție de disponbilitate, cazarea se poate face și în camere de tip SGL sau DBL. Pentru detalii și ofertă completă suna la 0312283200.
  • nu este transmisibilă și nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte promoționale.

✔️ Decoperă mai multe despre Enayati Hospital aici.