enayatimedicalcity.ro

Prof. Dr. Doina Dimulescu - Enayati Medical City

Prof. Dr. Doina Dimulescu

ARII DE EXPERTIZĂ:

Cardiologie

Cardiologie

Ecocardiografie generală

transesofagiană

perioperatorie și de stres

Boli coronariene

PROGRAM CONSULTAȚII:

În fiecare MARŢI

Doamna Dr. Doina Dimulescu este Profesor de cardiologie în cadrul UMF „Carol Davila” București, Doctor în Ştiinţe Medicale, Medic primar cardiolog și Medic primar internist, cu competența de ecocardiografie generală și specială.

Experienţa profesională şi ştiinţifică a Prof. Dr. Doina Dimulescu include un număr important de articole  şi rezumate, publicate în reviste româneşti şi internaţionale, dar și numeroase capitole în tratate şi monografii de specialitate.

Doamna profesor Dimulescu a înființat Clinica de cardiologie in Spitalul Universitar de Urgență Elias, în 2003, și a a fost managerul acestui spital în perioada 2010 - 2017.

Preocuparea  pentru excelenţă în domeniul medical i-a asigurat participarea ca investigator principal  și coordonator național în numeroase studii clinice internaționale.

Activitatea Prof. Dr. Doina Dimulescu a fost  premiată de-a lungul  anilor:  în anul 1978 a primit premiul “Dr. Emilia Dumitriu“ pentru cel mai bun absolvent al Facultăţii de Medicină, iar în 2013 a primit Distinctia “Meritul Academic” pentru activitate profesională.

Profesor  Doina Dimulescu a deținut,  între 2007 - 2010,   funcția de membru al Comisiei de Etică, Secţia Ştiinţele vieţii, a Ministerului Educaţiei şi  Cercetării, iar din 2005 face parte din Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor din Bucureşti.

De asemenea, Prof. Dr. Doina Dimulescu a ocupat diferite funcţii în conducerea Societăţii Române de Cardiologie: secretar (2005 – 2008), vicepreședinte (2008 – 2011).

SOLICITA O PROGRAMARE

SAU CONTACTEAZA-NE LA
021 9362