Reumatologie

Dr. Vasilia Iorgoveanu

Arii de expertiză:

Reumatologie

Ecografie musculoscheletală,Ecografia musculoscheletală pediatrică,Boli autoimune,Sindromul Sjogren

Program consultatii:

Acest medic nu are un program afisat

Alți medici Reumatologie

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată

Reumatologie

Dr. Vasilia Iorgoveanu

Prezentarea medicului

Doamna Dr. Vasilia Iorgoveanu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, fiind în prezent medic specialist în reumatologie. Rezidențiatul l-a desfășurat în cadrul Spitalului Clinic Sfânta Maria din capitală, însă unul dintre cei trei ani i-a petrecut în Italia ca asistent de cercetare în cadrul unui departament de medicină internă din Roma.

Expertiza sa în domeniu este vastă, participând la numeroase cursuri și conferințe atât în țară, cât și peste hotare. Astfel de experiențe i-au adus competențe precum cea de Trainer în ecografie musculoscheletală I și II sau cea în ecografia musculoscheletală pediatrică. De altfel, de-a lungul anilor Dr. Iorgoveanu-Stoian a obținut numeroase burse și premii, dedicarea sa fiind răsplătită încă din anii facultății atunci când a obținut una dintre bursele Erasmus. Mai mult decât atât, aceasta a obținut numeroase burse EULAR, dar și o bursă din partea Societății Române de Reumatologie.

Totodată, Doamna Dr. Iorgoveanu-Stoian este autoarea unui capitol dedicat osteoartritei din cartea Musculoskeletal Ultrasonography in Rheumatic Diseases publicată în 2015. De asemenea, de-a lungul carierei sale, aceasta a scris nu mai puțin de 15 articole, publicând și 11 postere pe care le-a prezentat în diverse conferințe și congrese atât locale, cât și internaționale.

Investigatii si preturi

Consult medic primar

250 lei

Control medic primar

150 lei

Ecografie musculoscheletala

300 lei

Infiltratie intr-articulara Dyprophos

200 lei

Punctie articulara

300 lei

Solicită o programare

Numele tău complet

Telefon

E-mail

Motivul pentru care soliciți programarea

Cum dorești să se realizeze programarea?

Alege metoda de plată