enayatimedicalcity.ro

Dr. Smaranda Nica - Enayati Medical City

Dr. Smaranda Nica

ARII DE EXPERTIZĂ:

Dermatologie

Dermato-cosmetologie

Dermatoscopie

Laser în dermatologie

PROGRAM CONSULTAȚII:

Miercuri între 8:00-10:00 sau la solicitare

Dr. Smaranda Nica, medic specialist dermatovenerologie, este parte din echipa de medici a Intermedicas, unde oferă consultații de dermatologie și venerologie.

Dr. Smaranda Nica a absolvit, în 2009, Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”, Medicină generală, București. În perioada 2010-2014 a fost medic rezident în specialitatea dermato-venerologie din Secția I a Spitalului Clinic Colentina, iar din 2015 este medic specialist dermato-venerologie.

Dr. Smaranda Nica a participat la diverse cursuri de perfecționare, simpozioane și conferințe, în țară și în străinătate, și are peste 25 lucrări științifice prezentate la congrese naționale, internaționale sau publicate în reviste de specialitate.

În plus, Dr. Nica este implicată și în cercetare, fiind subinvestigator în multiple studii clinice de faza III, și este membră a Societății Române de Dermatologie (SRD), a Asociației Europene de Dermato-Venerologie (European Academy of Dermatology and Venereology - EADV), a Societății Internaționale de Dermatoscopie (International Dermoscopy Society - IDS) și a Colegiului Medicilor din România.

SOLICITA O PROGRAMARE

SAU CONTACTEAZA-NE LA
021 9362