enayatimedicalcity.ro

Dr. Gabriela Popescu - Enayati Medical City

Dr. Gabriela Popescu

ARII DE EXPERTIZĂ:

Chirurgie vasculara

EchoDoppler vascular

Flebologie

Angiologie

By-pass-uri vasculare protetice sau venoase

Chirurgia anevrismelor de aortă abdominală

Chirurgie carotidiană

Cura chirurgicală a varicelor

metode clasice si moderne

Scleroterapie

Terapia medicală şi chirurgicală a ulcerelor varicoase

PROGRAM CONSULTAȚII:

În fiecare luni, între 15.00 - 19.00

Dr. Gabriela Popescu, medic primar chirurgie vasculară, deține competență de ecografie Doppler vascular pentru un diagnostic complet și de certitudine al problemelor vasculare.

De asemenea, Dr. Popescu realizează numeroase intervenții pentru by-pass-uri vasculare protetice sau venoase, în ischemii acute și cronice, chirurgia anevrismelor de aortă abdominală, chirurgia carotidiană, cura varicelor prin metode clasice, cât și moderne – radiofrecvență și terapie laser, scleroterapie, microscleroterapie, terapia medicala și chirurgicală a ulcerelor varicoase, tromboflebite și sindroame posttrombotice.

Pregătirea științifică reprezintă o prioritate permanentă pentru Dr. Popescu, medicul efectuând numeroase cursuri și stagii de pregătire, printre care enumerăm: stagiul de pregătire în chirurgia vasculară și endovasculară (Belgia), training în utilizarea endoprotezelor vasculare în anevrismele de aortă abdominală (Germania), training în by-pass periferic (Germania) sau trainingul în chirurgia vasculară (SUA). În plus, este membru al Societății Române de Chirurgie Vasculară și a European Society of Vascular Surgery.

Dr. Gabriela Popescu oferă consultații în clinica Intermedicas în fiecare zi de luni, în intervalul orar 15.00-19.00. Pentru programări și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon 021.222.13.70.

SOLICITA O PROGRAMARE

SAU CONTACTEAZA-NE LA
021 9362