În Enayati Hospital grija pentru pacienți continuă, indiferent de perioadă! #deschisdesărbători

În Orașul Medical grija pentru pacienți continuă chiar și atunci când pare că totul se oprește! Enayati Hospital este alături de tine sau de cei dragi ție cu îngrijire medicală integrată 24/7, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru că știm cât de important este să fii liniștit și tratat cum se cuvinte, mai ales atunci când ai cea mai mare nevoie, echipa noastră medicală continuă să fie alături de tine. Tratamentul în diverse afecțiuni și recuperarea medicală nu pot fi amânate, de aceea spitalul nostru își continuă activitatea în perioada următoare, în regim normal.

Enayati Hospital oferă servicii de recuperare medicală cu internare pentru diverse afecțiuni, neurologie, medicină internă, geriatrie și îngrijiri paliative. Pacienții au la dispoziție și o bază de recuperare complet echipată, cu aparatură modernă și o echipă medicală interdisciplinară, astfel încât fiecare caz medical care necesită recuperare include un tratament personalizat.

De ce să alegi Enayati Hospital?

  • Beneficiezi de expertiza unei echipe medicale multidisciplinare și de asistență medicală 24/7;
  • Ai acces la servicii ATI în cazul în care starea de sănătate o impune și la servicii de imagistică (CT, RMN, radiografii, ecografii) în parteneriat cu Spitalul Memorial.

Sună pentru detalii la 031 228 3200 sau completează formularul de contact de aici.