Consultații online

Consultațiile online reprezintă soluția prin care poți avea acces rapid la medicii din Concierge Medical, indiferent că te afli acasă, la birou sau în altă localitate! Prin acest serviciu dorim să facilităm întreg procesul de consult, diagnosticare, tratament și urmărire a evoluției.

Avantajele consultațiilor video

✔️ Acces imediat la specialiștii noștri​

✔️ Economie de timp​

✔️ Management eficient de caz​

✔️ Paletă largă de patologii care pot fi soluționate​

✔️ Acces instant la rapoartele medicale​

Situații care nu pot fi gestionate prin intermediul consultațiilor online

✔️ Ortopedie traumatică​

✔️ Obstetrică și ginecologie cu excepția controalelor punctuale​

✔️ Urgențe majore vitale​

✔️ Consultații chirurgicale și neurochirurgicale pentru afecțiuni acute​

Dr. Oana Sinișteanu, Concierge Doctor pentru copii:

„Părinții pot apela la consultațiile on line pentru orice tip de problemă. Ei vor primi fie un diagnostic cert fie o direcție de urmat în vederea diagnosticului ( analize de efectuat, consulturi specifice suplimentare, ce simptome să urmărească etc ). Consultațiile online sunt foarte eficiente pentru că o mare parte din probleme se pot rezolvă prin telefon sau folosind inregistrări video sau poze ale copiilor. Pe de altă parte părinții pot primi foarte rapid un sfat medical fără să fie nevoie să aștepte o programare care poate fi greu de făcut din cauza programului clinicii, al medicului dar și al părintelui și copilului.”

Dr. Mela Stănculete, Concierge Doctor pentru adulți:

„Prin intermediul consultațiilor online pot fi gestionate o mulțime de situații medicale. Când vorbim despre consultații online avem două posibilități: există varianta în care pacientul poate primi diagnosticul și tratamentul exclusiv în baza consultației telefonice ori video, fără a mai fi necesară consultația fizică. <br>Cea de-a doua variantă, este că în timpul consultației online, medicul își da seamă că pacientul are nevoie și de o consultație fizică, avantajul fiind că nu mai este nevoie să iei lucrurile de la zero. În general, consultațiile de control pot avea loc online, pentru mai toate specialitătile – desigur, acolo unde nu se impune manevră fizică ori ecografie.”