Cariere

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Trimite-ne CV-ul la adresa de email: [email protected]!

Enayati Hospital este parte integrată din Enayati Medical City

Spitalul oferă servicii de recuperare medicală în diverse afecțiuni, îngrijiri paliative, geriatrie și medicină internă, servicii de wellness pentru o longevitate activă.

Contactează-ne și reprezentanții noștri vă vor oferi un plan de tratament personalizat

Știm că fiecare pacient este diferit. De aceea, suntem pregătiți să oferim fiecărui pacient îngrijirea de care are nevoie.

Ce oferim in Spitalul de Recuperare

Enayati Hospital a fost înființat pentru a oferi pacienților o îngrijire medicală integrată, printr-o abordare unică, medico-socială, realizată la cel mai înalt nivel profesional, cu aparatură modernă, de ultimă generație. Spitalul dispune de 175 de paturi împărțite pe secții precum neurologie, recuperare medicală, medicină internă, cardiologie, geriatrie etc.

Secția de recuperare medicală în cadrul Enayati Hospital abordează cele mai dificile cazuri, cu rezultate spectaculoase, corelate cu nevoile pacientului. Echipa medicală este formată din medici primari de recuperare, asistenți medicali cu experiență si kinetoterapeuți cu înaltă pregătire profesională. Echipamentele, state of art, răspund celor mai exigente solicitări de recuperare musculo-scheletală, neurologică și cardio-respiratorie.

Secția de îngrijiri paliative din Enayati Hospital oferă servicii pacienților cu afecțiuni din sfera oncologică, realizate la cele mai înalte standarde, de o echipă medicală și un personal total dedicat pacientului.

Secția de neurologie se adresează pacienților care au nevoie de servicii medicale post accidente vasculare cerebrale, pacienților cu scleroză multiplă, boala Parkinson sau diverse alte tipuri de afecțiuni neuro-degenerative.

Secția de specialități medicale tratează pacienți cu afecțiuni cronice care le afectează independența și stilul de viață. Excelăm în tratamentul afecțiunilor conice, de la terapia durerii până la tratamentul patologiei cardio-respiratorii.

În cadrul Centrului de Recuperare & Wellness, pacienții beneficiază de cea mai nouă bază de recuperare din țară, echipată complet pentru hidrokinetoterapie.

Ingrijire personală

Centru performant

Condiții de cazare

De ce noi?

Alege Enayati Hospital din Enayati Medical City, pentru a beneficia de o evaluare medicală multidisciplinară, asistență medicală 24/24, abordare holistică, grijă și atenție, suport psihologic, servicii de recuperare medicală și alte servicii medicale adaptate nevoii pacientului. Scopul nostru este să ne concentrăm atenția, empatia și grija, pentru a înțelege fiecare nevoie a pacientului nostru.

Aparatura de ultima generatie

Îți punem la dispoziție toată tehnologia de care ai nevoie pentru o recuperare completă

Aparatura de ultima generatie

Îți punem la dispoziție toată tehnologia de care ai nevoie pentru o recuperare completă

Aparatura de ultima generatie

Îți punem la dispoziție toată tehnologia de care ai nevoie pentru o recuperare completă

Echipa medicală

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sollicitudin odio dolor vitae, turpis amet sodales sit fermentum. Pulvinar elit massa risus magna pellentesque leo.

medic neurologie

Neurologie

Șef de lucrări Dr. Gabriela Mihailescu

Șef de lucrări Dr. Gabriela Mihăilescu a devenit medic specialist în 1999, iar în 2004 medic primar neurolog, având, astfel, o experiență de peste 28 de ani de practică medicală

Cardiologie

Dr. Alexandra Dumitru

Dr. Alexandra Dumitru a început activitatea clinică în urma cu 9 ani ca medic rezident cardiolog în Terapie Intensiva Coronarieni din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Geriatrie

Dr. Raluca Mitran

Dr. Raluca Mitran este medic primar Geriatrie-Gerontologie. A urmat perioada de rezidentiat la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie ,,Ana Aslan’’. 

Recuperare medicala

Dr. Pavel Ana Maria

Dr. Raluca Mitran este medic primar Geriatrie-Gerontologie. A urmat perioada de rezidentiat la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie ,,Ana Aslan’’. 

medic geriatru cosmin dugan ecografie

Geriatrie

Dr. Cosmin Dugan

Dr. Dugan Cosmin este medic primar geriatrie-gerontologie cu experiență de peste 10 ani, medic rezident Medicină Fizică și Recuperare, doctorand UMF Carol Davila. 

Psihologie

Psh. Elena Șerban

Elena Șerban este psihoterapeut, supervisor și trainer cu o experiență de peste 17 ani, fiind licențiată în psihologie, certificată în psihoterapie Adleriana, cu certificare a Asociației Europeană de Psihoterapie și cu master în psihoterapie cognitiv-comportamentală.