Blog

Abonamentele Concierge Medical, un beneficiu real pentru angajați

Atunci când vine vorba de sănătatea noastră, cu toții ne dorim siguranță, promptitudine, grijă, empatie și eficiență maximă a serviciilor de sănătate și a actului medical. Un serviciu medical de calitate este centrat pe nevoile pacientului: acces facil, necondiționat la consultații și investigații medicale, furnizori de servicii medicale de elită, programări imediate, fără timpi de așteptare exagerați și existența unui medic dedicat care să îndrume pacientul pe traseul medical.

De aceea, abonamentele Concierge Medical din cadrul Enayati Medical City reprezintă un serviciu inovativ de îngrijire medicală, ce pun accent pe rezolvarea problemelor medicale eficient și se axează pe o relație apropriată între medic și pacient.

Ce înseamnă de fapt Concierge Medical?

Sistemul de abonamente medicale de tip Concierge Medical sunt construite pentru a oferi pacientului un traseu medical cât mai facil, prin ghidarea și însoțirea pacientului prin sistemul medical, acces necondiționat la medici de top, cu experiență, șansa de a accesa, la nevoie, o a doua opinie medicală, eliminarea timpilor de așteptare și existența unui Concierge Doctor dedicat, care supervizează întregul parcurs medical al pacientului.

Conceptul de Concierge Medical îmbină două aspecte foarte importante pentru pacient, atunci când acesta se confruntă cu o problemă de sănătate:

 1. Existența unui Concierge Doctor, care va avea grijă ca drumul pacientului către diagnostic și tratament să fie cât mai scurt cu putință.
 2. Acces la o rețea medicală deschisă, în care pacientul nu este limitat la serviciile unui singur furnizor de servicii medicale, ci are posibilitatea de a accesa necondiționat servicii medicale de stat, private sau din sistemul internațional.

 

Ce este și cu ce se ocupă un Concierge Doctor?

Abonamentele de tip Concierge Medical implică în primul rând un medic personal dedicat fiecărui abonat. Concierge Doctor este un foarte bun diagnostician care evaluează complet pacientul, îl îndrumă către investigațiile necesare și, atunci când este nevoie, către cel mai bun medic specialist, pentru un diagnostic corect și prompt.

Concierge Doctor este medicul care monitorizează toți pașii medicali până la finalizarea tratamentului, integrează toate informațiile medicale pentru ca pacientul să înțeleagă care este starea sa și ce are de făcut mai departe și ghidează pacientul pe tot parcursul medical.

De ce să alegi un abonament medical de tip Concierge Medical?

Abonamentele de tip Concierge Medical acoperă aproximativ 95% dintre serviciile de policlinică de care o persoană ar putea avea nevoie pe parcursul vieții: acces nelimitat la orice consultație indiferent de specialitate, la un număr foarte mare de teste laborator, la investigații scumpe, moderne precum RMN, CT, la proceduri de recuperare medicală. Pacienții cu un abonament de tip Concierge Medical au acces facil la medici specialiști, medici primari, profesori sau chiar medici cu experiență din străinătate, cu garantarea programării în 3 zile lucrătoare.

Există mai multe motive pentru care un angajat poate să aleagă un abonament de tip Concierge Medical la Enayati Medical City:

 1. Acces la îngrijire medicală personalizată: abonamentul de tip Concierge Medical oferă acces la un medic personal (Concierge Doctor), care va oferi îngrijire medicală personalizată și mult mai atentă. Medicul va fi disponibil pentru consultații regulate și va fi la dispoziția pacientului pentru a discuta orice probleme medicale sau de sănătate (investigații de tip screening, sfaturi privind stilul de viață, activitatea sportivă, modalități de a preveni anumite afecțiuni specifice, etc.).
 2. Timp de așteptare mai mic: deoarece medicii de la Enayati Medical City se concentrează pe un număr limitat de pacienți, timpul de așteptare pentru o programare medicală sau consultație este mult mai scurt decât într-o clinică obișnuită. Programările se realizează în maximum 3 zile lucrătoare.
 3. Examinări medicale preventive: abonamentul de tip Concierge Medical la Enayati Medical City oferă și examinări medicale preventive periodice, care pot ajuta la detectarea problemelor medicale în stadiile incipiente și la prevenirea apariției unor probleme mai grave de sănătate.
 4. Acces la tehnologii și tratamente avansate: deoarece Enayati Medical City este Orașul Medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții medicale posibile din România, pacienții vor avea acces la tehnologii și tratamente avansate.
 5. Dosar de Second Opinion inclus: a doua opinie medicală poate fi utilă în a ajuta pacientul să ia decizii informate și bine fundamentate în ceea ce privește parcursul și îngrijirea lor medicală. O evaluare medicală suplimentară efectuată de un alt medic sau de o echipă medicală poate oferi o altă perspectivă asupra diagnosticului, tratamentului sau prognosticului unui pacient.
 6. Consultații incluse la programul Visiting Professors: pacienții au acces la unii dintre cei mai recunoscuți medici din străinătate care, la invitația Concierge Medical, parte din Enayati Medical City, vin special în România pentru a oferi consultații specializate de oncologie, ortopedie, urologie, chiropractică și neurochirurgie.
 7. Servicii de recuperare medicală: pacientul are acces la o serie de proceduri terapeutice care vizează ameliorarea simptomelor patologiei musculo-scheletice și îmbunătățirea funcției kinetice globale a corpului și a coloanei vertebrale.
 8. Servicii de consiliere psihologică: pacientul poate apela la ajutorului unui psiholog experimentat pentru a fi îndrumat și pentru a clarifica problemele cu care se confruntă.
 9. Confort și satisfacție: abonamentul de tip Concierge Medical oferă pacienților un nivel mai ridicat de confort și satisfacție, datorită accesului la servicii medicale personalizate, necondiționate și la un nivel superior de atenție și grijă față de pacient.

În general, un abonament de tip Concierge Medical la Enayati Medical City poate fi o opțiune atractivă pentru angajații care caută o îngrijire medicală personalizată, mai atentă la nevoile lor, unde competența și disponibilitatea se îmbină cu grija reală față de pacient.

Sursă poză: https://www.sydle.com/